To je to što me zanima!

U spotu za 100.000 kuna Seve jaše umjetnoga konja

Pjevačica, koja je u sretnoj vezi s riječkim “kraljem teretana” Slavkom Šainovićem (40), priprema se za koncert 21. prosinca u Domu sportova
Vidi originalni članak

Severina (36) za najskuplji videospot u karijeri odabrala je ambijent dizajniran poput cirkusa. Splitska će pjevačica u spotu za pjesmu “Tridesete”, između ostalog, jahati na umjetnom konju, koji će stajati na podu prekrivenu lišćem. U jednoj sceni zasad nepoznata glumica odigrat će Severinu u zrelijoj dobi.
Na spotu radi tridesetak ljudi, a za produkciju je, nagađa se, izdvojila oko 100.000 kuna. Promocija drugog spota s albuma “Zdravo, Marijo” zakazana je za 27. studenog.
Pjevačica, koja je u sretnoj vezi s riječkim “kraljem teretana” Slavkom Šainovićem (40), trenutačno se priprema za koncert 21. prosinca u zagrebačkom Domu sportova. Nakon toga slijede Ljubljana, Split, Sarajevo i Beograd.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Maxich_1 18.11.2008.

    bit će da je admin veliki obožavatelj ševerine kad je obrisao moj komentar, a u njemu nije bilo ništa prosto ni vulgarno, samo isitna! loooool, e jadan nam je admin

  • Maxich_1 17.11.2008.

    ma tko normalan uopće surađuje s narodnom fufom?

  • corn flakes 17.11.2008.

    Pa bolje i umjetnog konja, nego mister Pokosa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare