To je to što me zanima!

Coco sada vježba u toplesu: U teretani je samo u tangicama

Bujna starleta nedavno se pohvalila fanovima i pratiteljima na Twitteru da će uskoro lansirati fitness aplikaciju koja će im omogućiti da im ona bude osobna trenerica
Vidi originalni članak

Coco-T (34) na sebe je 'nabacila' bijele tangice, štikle i rukavice i na Twitteru se pohvalila izdanjem u kojem ovih dana vježba u teretani.

- Ovo može biti dobra profilna fotografija - napisala je bujna starleta koja trenutačno nastupa u topless showu 'Peepshow'  u Las Vegasu.

Zvijezda reality showa 'Ice Loves Coco' nedavno se pohvalila fanovima i pratiteljima na toj društvenoj mreži da će uskoro lansirati fitness aplikaciju koja će im omogućiti da im ona bude osobna trenerica.

- Uglavnom radim na nogama i stražnjici. Ona je naravno prirodno mišićava - odgovorila je jednom od fanova koji se raspitivao o njezinu režimu.

Pohvalila se kako njezin suprug, reper Ice-T, obožava njezina leđa.

- Kaže da imam super mišiće koje ja ne mogu vidjeti. Teško sam radila na njima i super su snažni - pohvalila se starleta koja svaki dan naporno vježba kako bi joj predimenzionirana stražnjica prkosila gravitaciji.

Potom je objavila fotografiju na kojoj zavaljena leži u dizajnerskoj fotelji na balkonu u Las Vegasu.

- Divim se pogledu na Vegas u svojoj omiljenoj fotelji. Život je tako divna stvar - napisala je plavuša koja obožava pokazivati svoje obline jer smatra da su svi oni koji je vide u takvom izdanju sretni.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Stevi 24.06.2013.

    žena je sama sa sobom zadovoljna....a mi ostali možemo si misliti što god hoćemo...dobro ili loše,briga ju

  • LebronPetrovic 24.06.2013.

    Sve se bojim kako ju samo ICE T pitonira ?

  • podravlje1 24.06.2013.

    mogla bi raditi kao trenerica u "teretani" kada je vide svima bi se "dizalo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare