To je to što me zanima!

U trećoj će epizodi YouTuberi iskusiti nemilosrdan izazov

Treća epizoda je nešto potpuno neočekivano. Naime, zbog određenih okolnosti, škola će biti zatvorena i svi će završiti kod glavnog lika u stanu i upustiti se u opasnu igru
Vidi originalni članak

U stanu će YouTuberi igrati izazov koji još nije viđen na YouTubeu. Zove se ruski rulet i itekako je surov. 

Sa skoro 500.000 pregleda sa samo dvije serije ''Isti san'', JoomBoos produkcija je dokazala da je napravila hit seriju koja ruši rekorde.

Fanovi su oduševljeni, dosada su ostavili preko 3000 tisuće pozitivnih komentara i 34.000 lajkova na JoomBoos društvenim mrežama. 

Maša, producentica serije bila je oduševljena idejom Filipa Dizdara za 3. Epizodu. 

- Kada mi je rekao da ima pištolj na balone koje možemo puniti raznim proizvodima, pretvorila sam se u dijete koje jedva čeka vidjeti kako to funkcionira. Na snimanju smo umirali od smijeha kada su baloni počeli pucati nad glavama YouTubera - rekla je Maša.

U trećoj epizodi fanovi će dobiti još jednu ekskluzivu. Sada je svima već poznato kako Davor Gerbus koji glumi Davida želi postati poznati pjevač. On će u ovoj epizodi uzeti gitaru i otkriti prve taktove pjesme za koju smo sigurni da će postati pravi hit. 
 

Seriju 'Isti san' možete gledati svakim četvrtkom na YouTube kanalu JoomBoos. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • koko8222222 18.05.2017.

    i samo da dodam... ljudi coca cola je otrov, nemojte nikad kupiti taj flaširani dijabetes.... ....

  • You Are A Towel! 18.05.2017.

    uzeo sam si bolovanje i zurno idem kuci da pogledam to nevideno cudo. nadam se da se u meduvremenu nece internet zapaliti....

  • koko8222222 18.05.2017.

    a "product placement" čipsa je fenomenalan........

Komentiraj...
Vidi sve komentare