To je to što me zanima!

U 'Tunelu' kreće zagrijavanje, čeka vas pet svirki u pet dana

Petak ponovo ližemo i plešemo, ovog puta s gostom iz Zagreba u novoj Slastičarni, dok u subotu "samo" plešemo uz Indi i Zded, pozitivnu energiju i Sveti indie gral
Vidi originalni članak

Kao zagrijavanje za veliki koncertni tjedan u kojem nas čeka pet svirki u pet dana evo nove vikend-najave. Petak ponovo ližemo i plešemo, ovog puta s gostom iz Zagreba u novoj Slastičarni, dok u subotu "samo" plešemo uz Indi i Zded, pozitivnu energiju i Sveti indie gral. Ponedjeljak, jam session i Cows&Chickens nastavljaju sa dobrim svirkama.  

03.05., petak Slastičarna 2

Vlasnik: Edin Haliti  Otvorena nova poslovnica i izdvojeni pogon. Slavi se petak, 3. maj, novi okusi i dolazak toplog vremena. Prvi gost Slastičarne 2 je: RRRamon! aka Yesh(Black Light, Radio808 / ZG) Osnivač poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew te već devetu godinu organizator i rezident DJ klupske večeri JabbaTon.

Od listopada 2009. započinje i novu klupsku večer, serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klupske večeri Chew the Fat!, a u listopadu 2011. uz kolegu DMT-a pokreće i treću večer imena Black Light na kojoj nastupa kao RRRamon! na kojoj prezentira glazbene stilove sa soulful predznakom bliže 4x4 ritmu. Nedavno pokreće i etiketu JabbaTon Records posvećenu izdanjima Bass glazbe, a ima i radijsku emisiju "Night Drive" na Radiu 808.

Nastupao je na najvećim festivalima u regiji: EXIT, Springfestival, Outlook, Terraneo, Hideout, Seasplash itd.Dijelio je pozornicu s imenima kao što su: Jessie Ware, Lee "Scratch" Perry, Erol Alkan, Jon More (Coldcut), DJ Craze, Krafty Kuts, Noisia, Mo’ Horizons... 

Čuj ga ovdje:http://www.mixcloud.com/yesh/ 

Domaćin se također potrudio i snimio miks: https://soundcloud.com/edinhaliti 

Slastičarna.Plesanje, lizanje i uvijek svjež zvuk. Budi drugarica i dođi na žurku. Start u 22h.Tunelarine nema. 

04.05., subota INDI I ZDED

Redovita indie praksa pomaže izgraditi indie snagu i to postaje naš zaštitni 'oklop' protiv napada zlih sila. U ovoj epizodi očekuje nas suptilno prisustvo nekoliko najstarijih starješina s Indie akademije, upravo onih koji su prvi spoznali snagu Svetog indie grala.Njihovo prisustvo će osjetiti samo oni s razvijenim indie čulom, a uz pomoć pozitivne energije i Svetog indie grala garantiramo da će do kraja večeri svi posjetitelji naše tajne baze, Tunela, razviti to nadnaravno čulo.

indie-rock / post-rock / emo-rock / math-rock / punk-rock / screamo-rock / hardcore-rock / noise-rock / touch&go-rock / papuče-rock Posjeti Indi i Zded - https://www.facebook.com/indi.i.zded Start u 22h.Tunelarine nema. 

06.05., ponedjeljak Jam session: COWS & CHICKENS

Tradicija se nastavlja: Ponedjeljkom imamo otvoreni jam session. Tu su COWS & CHICKENS kao stalni gosti, a svi su muzičari pozvani da se pridruže! Ubaci se u svirku! Slobodno se i ti pridruži ekipi u bilo kojem trenutku, zasviraj s njima i pokaži što znaš. Pravi se važan. Start: 21h.Tunelarine nema.

 Vidimo se u Tunelu! Pratite nas! Koristimo: Facebook, Twitter, Last.fm, Instagram (tunelklub)

Što ćemo raditi?

Petak i subota da nam budu plesne. Ako je na programu koncert, da plešemo nakon. Ponedjeljkom je uvijek na rasporedu jam session Cows & Chickens koji vas i pozivaju da se slobodno ubacite u svirku, Kada nema programa, otvorene su jutarnje kave, prvi rakija bar u gradu, domaća vina, kuhana vina, belgijske i njemačke pive.

03.05. Slastičarna 2

04.05. KAbina uz Humanofon i Indi i Zded

06.05. Otvoreni jam session: Cows&Chickens

07.05. Akustika: Nellcote

08.05. Koncert: Terror Bird + Matress

09.05. Koncert: Kimiko + Senzorz DVJ set

10.05. Koncert: Elemental

11.05. Coito Ergo Sum

13.05. Otvoreni jam session: Cows&Chickens

17.05. Luna The Cat Show

18.05. Koncert: Lovely Quinces

20.05. Otvoreni jam session: Cows&Chickens

21.05. Akustika: Big Strip Gorila

24.05. Koncert: Barbari + Mile <3 Disko

25.05. Senzorz DVJ set27.05. Otvoreni jam session: Cows&Chickens

01.06. Indi i Zded

04.06. Akustika: Onli-Tu

28.07. Koncert: Schmeisig

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare