To je to što me zanima!

U vijestima je uvijek ozbiljna, a sad je pokazala svoje drugo lice

Između ostalih, Romininim pratiteljima i onima koji ju vole s televizije posebno se svidjela njezina fotografija s mikrofonom, uz koju je Knežić napisala kako je 'bilo dosta korone'
Vidi originalni članak

Voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić (39) pojavila se na Instagramu, a prva fotografija koju je na toj društvenoj mreži objavila je ona s proslave njezinog posljednjeg rođendana.  

Uvijek profesionalna i ozbiljna, kako i priliči večernjim vijestima i standardima informativnog programa, Romina je privatnim fotografijama pokazala svoju drugu, opušteniju stranu. 

cafeTV TV LICE ‘Dok sam padala pod teretom križa, hrabrili su me roditelji’

Između ostalih, Romininim pratiteljima i onima koji ju vole s televizije posebno se svidjela njezina fotografija s mikrofonom, uz koju je Knežić napisala kako je 'bilo dosta korone'.

Romina Knežić novinarsku karijeru je započela u Italiji, gdje je stekla obrazovanje. Nakon povratka u Hrvatsku četiri godine je radila na radiju Rijeka, a 2006. godine prešla je na Novu TV i otada je važan dio informativnog programa te televizijske kuće.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 22.05.2020.

    bella topa!

  • menart 21.05.2020.

    Lijepa i dobro vodi dnevnik al preozbiljna, statična. Sve u svemu simpa. Na nekim TV centrima u staroj Europi su profesijonalni i odmjereni al ne i hladni.

  • Trump Jong Un 21.05.2020.

    Nakon propalog izleta ( brak s Rusom ) u istočni blok, okrenula se zapadu, you go Romina

Komentiraj...
Vidi sve komentare