Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
18 komentara

U vijestima je uvijek ozbiljna, a sad je pokazala svoje drugo lice

Između ostalih, Romininim pratiteljima i onima koji ju vole s televizije posebno se svidjela njezina fotografija s mikrofonom, uz koju je Knežić napisala kako je 'bilo dosta korone'

Foto: Instagram
18 komentara

Voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić (39) pojavila se na Instagramu, a prva fotografija koju je na toj društvenoj mreži objavila je ona s proslave njezinog posljednjeg rođendana.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Uvijek profesionalna i ozbiljna, kako i priliči večernjim vijestima i standardima informativnog programa, Romina je privatnim fotografijama pokazala svoju drugu, opušteniju stranu. 

cafeTV TV LICE ‘Dok sam padala pod teretom križa, hrabrili su me roditelji’

Između ostalih, Romininim pratiteljima i onima koji ju vole s televizije posebno se svidjela njezina fotografija s mikrofonom, uz koju je Knežić napisala kako je 'bilo dosta korone'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dostajekorone

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Romina Knežić novinarsku karijeru je započela u Italiji, gdje je stekla obrazovanje. Nakon povratka u Hrvatsku četiri godine je radila na radiju Rijeka, a 2006. godine prešla je na Novu TV i otada je važan dio informativnog programa te televizijske kuće.

Naši partneri pišu
Message