To je to što me zanima!

U vrućem spotu Lidija istaknula obline, gušteri su plazili po njoj

Lidija, zašto uopće angažiraš druge djevojke za spot kada samo tebe gledamo? Nikada nisam pomislio da bih u drugom životu volio biti gmaz, pisali su obožavatelji ispod objavljenog videa
Vidi originalni članak

Atraktivna pjevačica Lidija Bačić (35) nije odoljela pokazati bujne obline niti u novom spotu za pjesmu 'Radi Radi Radi'. Do sada je Lidijin novi spot pregledalo više od 30.000 ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Lidijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priča koju spot prati nije komplicirana. Lidija je cijelo vrijeme u kupaćem kostimu. Najprije roštilja, a potom se izvija u bazenu i pored bazena. U jednom trenutku po njoj počinju plaziti gušteri.

Nije dugo bilo potrebno da se ispod novog spota počnu nizati komentari na račun Lidijina izgleda.

Rijetki su oni koji su se osvrnuli na roštilj, a još manje na guštere. Ili jesu? Ali samo u slučaju jer bi željeli biti na mjestu tih guštera.  

Lidijine obline ponovno su bile u prvom planu. 

ATRAKTIVNE PJEVAČICE Lidija i Nives u 'guzoboju': Legle na trbuh pa istaknule stražnjicu

- Lidija, zašto uopće angažiraš druge djevojke za spot kada samo tebe gledamo? Nikada nisam pomislio da bih u drugom životu volio biti gmaz. Fora svakog spota je skretanje pažnje na njezin izgled - pisali su Lidijini obožavatelji ispod objavljenog videa na YouTubeu.

Prethodno je Lidija izbacila spot za pjesmu 'Satra' u kojem također nije nedostajalo golišavih i provokativnih kadrova. Nakon objave pjesme mnogi su se pitali što znači njezin naziv, ali Lidija ga još nije objasnila. No, iako nisu znali značenje naziva pjesme, Lidiji su pratitelji redom nizali komplimente, većinom zbog spota.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Tony1802 22.09.2020.

    Žalost

  • kresimir77kov 21.09.2020.

    viri joj gusterov rep iz guzice

  • IO 21.09.2020.

    A ko bi slusao njeno revenje da se ne slika polugola??? Pa zna ona da je to jedini nacin da privuce barem neku publiku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare