To je to što me zanima!

U Zagrebačko kazalište mladih vraća se 'Čarobnjak iz Oza'

Zadovoljna sam jako kako je sve ispalo. Iako mi kostimografi kada gledamo predstavu uvijek nađemo nešto što smo možda mogli drugačije, smatram da je ovo dobro ispalo, kaže nam kostimografkinja Marita Ćopo
Vidi originalni članak

Kostimografija i scenografija kao da su u ovoj predstavi iz nekog drugog svijeta. No, naša je. "Čarobnjak iz Oza", na repertoaru je opet u Zagrebačkom kazalištu mladih 11. i 12. listopada od 19 sati.

"Čarobnjak iz Oza Lymana Franka Bauma svjetsku je slavu stekao filmskom adaptacijom Victora Fleminga i njome se čvrsto ugnijezdio u pop-kulturi. Svi znaju pjesmu o dugi, koje su boje Dorothyne cipele i kako se zove njezin pas", najava je predstave u režiji Saše Broz. Premijer je bila prije nešto više od godinu dana.

- Zaista sam dala sve od sebe da zadovoljim u prvom redu svoje kriterije jer svoj sam najveći kritičar - rekla nam je tada Saša Broz. Posebna priča, već smo spomenuli, su kostimi i scenografija.

- Zadovoljna sam jako kako je sve ispalo. Iako mi kostimografi kada gledamo predstavu uvijek nađemo nešto što smo možda mogli drugačije, smatram da je ovo dobro ispalo - rekla nam je kostimografkinja Marita Ćopo. U predstavi glume Petra Svrtan, Lucija Šerbedžija, Milica Manojlović, Sreten Mokrović, Kristijan Ugrina...

POGLEDAJTE VIDEO: EKSPERIMENT SE VRAĆA!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare