To je to što me zanima!

U zajedničkoj kupnji: Barbieri i V. Halilović se više ne skrivaju

Voditeljica navodno često boravi u stanu koji je Frane unajmio od bivše djevojke Kristine Bradač nakon što je raskinuo sa suprugom Sanjom Duggan, piše Story
Vidi originalni članak

Unatoč šuškanjima da više nisu zajedno, Frane Barbieri (41) i Vanja Halilović (29) ne odvajaju se jedno od drugog, piše Story. Par je prošli tjedan snimljen pred jednim zagrebačkim trgovačkim centrom nakon kupnje namirnica. Frane je gurao kolica s vrećicama do svog Bentleya i potom pokupio voditeljicu koja je zbog pljuska ostala stajati pokraj ulaza.

Voditeljica navodno često boravi u stanu koji je unajmio od bivše djevojke Kristine Bradač nakon što je raskinuo sa suprugom Sanjom Duggan (40) s kojom je prema američkim zakonima još u braku.

Poduzetnica s kojom ima sina Lennona Benneta (4) prošli je vikend provela u Parizu u društvu dečka, građevinskog poduzetnika Igora Maksimilijnovića. Snimljeni su na zagrebačkom aerodromu nakon povratka iz Francuske. Pretprošlog vikenda par je uživao u Rovinju i tako demantirao glasine da više nisu zajedno. 

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 44

  • mario72 14.06.2012.

    Kako je nekad lijepo dobro se posrat a ono čuješ samo buć.

  • kjara7 13.06.2012.

    Ne bi baš rekla da je zauzet ak dvije godine živi razdvojeno od žene koja ima drugog frajera. Možda je još formalno oženjen al zauzet sigurno nije, osim ev s Vanjom. Užasno me živciraju ti dežurni dušebrižnici koji seru po njoj a on je taj koji je još oženjen, makar samo na papiru. Uostalom, u kojem vi stoljeću živite i otkad je razvod i razvedeni frajer (il žena) tabu tema, pa ne živimo u spiljsko doba. Ja uopće ne vidim što je to cura krivo napravila.

  • ljerče 13.06.2012.

    dali ona ne može nać nekoga muškarca a da nije zauzet???? vidim da je zaboravila neke važne odgojne mjere ili ih nije ni učila od roditelja... znaš onu zauzeto prokleto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare