To je to što me zanima!

U žiriju 'Plesa sa zvijezdama' su Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac i Marko Ciboci

Nova sezona natjecateljskog showa 'Ples sa zvijezdama' počinje se emitirati 6. ožujka, a nakon što je izašao popis zvijezda i mentora poznato je i tko će njihove nastupe ocjenjivati
Vidi originalni članak

Znamo tko su zvijezde, znamo njihove mentore, a poznato je i tko će nas voditi kroz novu sezonu 'Plesa sa zvijezdama', a sada je red da otkrijemo i tko će biti zadužen za komentare i ocjenjivanje plesnih parova koji će, ne sumnjamo, dati sve od sebe da ostanu što duže na plesnom podiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stolice žirija hit showa Nove TV su spremne, a na njih će u nedjelju 6.ožujka u prvoj emisiji uživo sjesti: Igor Barberić, Franka Batelić, Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci.

Marko Ciboci je predsjednik Europskog plesnog vijeća, predsjednik Nacionalnog plesnog vijeća Hrvatske, osnivač Svjetske i Europske plesne lige, međunarodni plesni sudac, te finalist Svjetskog kupa. Iza njega je više od 30 godina plesnog iskustva te rada u plesnoj industriji u Americi, Aziji i Europi, a o svom sudjelovanju u plesnom zabavnom spektaklu Nove TV kaže:

- Biti član žirija u novoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' me izrazito veseli iz nekoliko razloga. Prvi je taj što volim biti dio projekta gdje se promiče plesna kultura i pozitivna energija, a drugi je taj što ću biti dio plesnog projekta u zemlji gdje sam rođen i gdje sam odrastao.

Osim plesne edukacije, Marko je magistrirao hortikulturu na Agronomskom Sveučilištu u Zagrebu, certificirani je koreograf te je trenutno u fazi pripreme doktorskog rada iz područja plesne psihologije u Londonu.

Za koreografa i redatelja Igora Barberića je nova sezona posebna jer će se sada naći, osim u ulozi kreativnog direktora showa, i kao član žirija.

- Jako me veseli moja nova uloga. Gledam to kao logični produžetak moje dosadašnje funkcije. Kao netko tko i inače nadgleda nastupe i savjetuje kandidatima kako da poboljšaju svoje izvedbe, ocjenjivanje primijenjenog ili njihovog napretka bit će kao ocjena učitelja nakon zadaće - objašnjava Igor.

Barberić, prije nego što je postao TV lice, gradio je karijeru u kazalištu. Isprva kao glumac u mjuziklima u Njemačkoj, Švicarskoj i Nizozemskoj, a onda, po povratku u Hrvatsku, kao koreograf i redatelj nekih od najvećih mjuzikl hitova u Hrvatskoj. Dobitnik je tri nagrade hrvatskog glumišta - dvije za režiju i jedne za koreografiju. Iza sebe ima više od 50 predstava diljem Europe, te je višegodišnji član produkcije Nove TV, te osim na projektu ''Ples sa zvijezdama'' radio je i kao dramski i plesni mentor i koreograf nastupa u ''Tvoje lice zvuči poznato'', te mentor plesnih nastupa i koreograf u ''Supertalentu''.

Novom projektu veseli se i Franka, nagrađivana pjevačica i vlasnica milijuna pregleda svoje glazbe na audio i video platformama, koja se već susrela s ovim formatom kada je pobijedila kao najmlađa natjecateljica do sada.

- Ples sa zvijezdama učinio je da se zaljubim u ples! Sada je svaki moj nastup uvijek povezan s plesnim pokretom. Radujem se svojoj ulozi članice žirija, jer volim ples, volim taj čaroban TV format i znam da će Nova TV napraviti fenomenalan spektakl! Jedva čekam da show krene i da zajedno s gledateljima uživamo trinaest nedjelja u plesnim točkama, sjajnoj glazbi i zabavnim trenucima - izjavila je Franka ususret prvoj epizodi.

Članica žirija postaje i Larisa Lipovac Navojec. Višestruka je prvakinja Zagreba i Hrvatske u ritmičko-sportskoj gimnastici. Ušla je u hrvatsku enciklopediju sporta kao prva ritmičarka koja je predstavljala Hrvatsku na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Diplomirala je ples i koreografiju u New Yorku te završila specijalizaciju izvedbenih umjetnosti u Berlinu. Iza nje je bogata međunarodna plesačka karijera, preko 150 kazališnih i plesnih projekata te niz osvojenih priznanja od kojih izdvaja Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju plesačicu suvremenog plesa, strukovnu  nagradu za najbolju pojedinačnu izvedbu u autorskoj predstavi “A solo together” te priznanje strukovnih udruga suvremenog plesa Republike Hrvatske za izuzetan umjetnički doprinos.

OBITELJ U 'PLESU SA ZVIJEZDAMA' Valentina pleše protiv brata u showu: Pritiska ima, ali daje mi to vjetar u leđa da budem bolji

Danas Larisa djeluje kao direktorica Plesnog Centra TALA, izvođačica, koreografkinja, plesna pedagoginja, redateljica i producentica. Pokrenula je i vodi novi rezidencijalno izvedbeni prostor TALA PLE(J)S – Prostor za ples, umjetnost i zabavu. Uspješno organizira i inicira mnoge plesne projekte te kontinuirano sudjeluje u svim aktivnostima hrvatske nezavisne plesne scene. O svom angažmanu u projektu Nove TV kaže: 'Vjerujem da ćemo donijeti osvježenje, zabavu i prenijeti pozitivnu 'vibru' gledateljima koju ples kao medij nosi u sebi. I to me veseli.'

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Idesssssssss 07.03.2022.

    Čarli gdje ti je pamet bila.

  • Idesssssssss 07.03.2022.

    Frnak zgubidanka , franka zgubidanka, franka zgubidanka

  • mapetit 01.03.2022.

    Franka? U ziriju za ples? Wtf

Komentiraj...
Vidi sve komentare