To je to što me zanima!

'Ubilo' ju je: Raščupana Kate Moss jedva stajala na nogama

Britanski mediji pišu da je manekenka u jednom trenutku tijekom izlaska iz restorana navodno udarila glavom u vrata. Kate se zabavljala sa suprugom Jamiejem
Vidi originalni članak

Poznata partijanerica snimljena je na izlasku iz restorana Café de Paris u Londonu u kojem je sa suprugom Jamiejem Hinceom prisustvovala humanitarnom događaju Rock On na kojem se prikupljao novac za palestinske izbjeglice. Raščupana Kate Moss (39) jedva je stajala na nogama i izgledala veoma iscrpljeno, a britanski mediji pišu da je u jednom trenutku navodno glavom udarila u vrata. Supružnici, koji će uskoro proslaviti drugu godišnjicu braka, družili su se s brojnim poznatim uzvanicima kao što su Russel Brand, Noel Gallagher, modna dizajnerica Stella McCartney i Hugh Grant koji je za stolom sjedio s bivšom djevojkom Jemimom Khan s kojom je ostao u prijateljskim odnosima nakon prekida.

Majka djevojčice Lily Grace (9), koja će u siječnju napuniti 40. godina, ne samo da ne planira prestati sa tulumarenjem nego se uskoro planira skinuti za Playboy. Manekenka, koja nosi nadimak 'Kokain Kate', krasit će naslovnicu poznatog muškog časopisa koji u siječnju slavi 60. rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • marija1411 22.06.2013.

    baš se zna zabavljat, pijana kr...

  • Glomazni otpad 22.06.2013.

    I ona ce vrlo brzo putem ostalih zvijezda i nakon par mjeseci cemo zaliti takve "bolesnike"! Uopce nije zasluzila ovaj medijski prostor.

  • ayayay 22.06.2013.

    VOLIM TE KEJT, TEBE I TVOJE NOVCE !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare