To je to što me zanima!

'Ubili ga' stres, umor i alkohol: Jon Snow je na rehabilitaciji

U intervjuu za Variety u ožujku ove godine, Harington je izjavio kako je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i "zastrašujućom" pozornošću koju mu je donio serijal
Vidi originalni članak

Zvijezda "Igre prijestolja", glumac Kit Harington, završio je na rehabilitaciji nakon što je emitirana posljednja epizoda HBO-ova hit-serijala u kojemu je glumio Jona Snowa, priopćio je njegov glasnogovornik.

- Kit je odlučio iskoristiti stanku u svojem radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih osobnih problema, stoji u priopćenju.

SAZNAO DA UBIJA DAENERYS Snimka Haringtona dok je čitao scenarij postala je viralni hit...

Zahvaljujući "Igri prijestolja", u kojemu igra hrabrog Snowa čiji su potezi u posljednjoj epizodi bili najveće iznenađenje serijala, potpuni anonimus Harington postao je planetarno popularan.

Dok se u priopćenju ne navode razlozi njegove krize, The New York Post je objavio da je glumca teško pogodio svršetak rada na serijalu te da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

Cijena? Ma, prava sitnica...

Boravak u centru za rehabilitaciju Privé-Swiss Wellness, u kojem se Kit sada nalazi, stoji više od 120.000 dolara mjesečno (preko 800.000 kuna). Za to bogatstvo korisnike se uči kako se nositi sa stresom i negativnim emocijama, piše Daily Mail. Neslužbeno, u njihovom programu je i pomoć u odvikavanju od alkohola. 

Glumcu je dopušten izlazak iz centra kad god to poželi.

'Teško sam izlazio na kraj sa slavom'

U intervjuu za Variety u ožujku ove godine, Harington je izjavio kako je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i "zastrašujućom" pozornošću koju mu je donio serijal.

ŠOKANTNI REZULTATI Igra prijestolja: Muški likovi su govorili 3 puta više od ženskih

- Imao sam osjećaj da se moram osjećati kao najsretnija osoba na svijetu, a zapravo sam se osjećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što vjerujem da se mnogima dogodi u 20-ima, rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Rose Leslie. 

Ona mu, kako tvrde prijatelji, sada pruža punu podršku:

- Želimo da se Kit napokon odmori i dođe k sebi. Trebaju mu mir i tišina, kažu.

Posljednja epizoda "Igre prijestolja", emitirana 19. svibnja, privukla je samo u SAD-u rekordnih 19,3 milijuna gledatelja.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 26

  • tomo100brt 30.05.2019.

    Ima sreću što mu žena Rose Leslie sve to podnosi i potpora mu je.

  • mala vatra 29.05.2019.

    Prije svega alkohol. Ja fakat ne kužim te ljude:toliko žele slavu a onda pokažu da su totalno nezreli da se s njom nose.

  • papaurban2 29.05.2019.

    ..Snow je na.."hlađenju"...Samo hladni martini...shaken, not stirred!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare