To je to što me zanima!

Ubio prijatelja: Protiv Knighta su podigli čak četiri optužnice

Uz optužbu za ubojstvo, Sugea optužuju za pokušaj ubojstva s predumišljajem, izazivanje nesreće s posljedicom smrti i izazivanje nesreće s teškim ozljedama
Vidi originalni članak

Reper i diskografski mogul prošli je četvrtak svojim kamionetom pregazio repera Clea Bonea Sloana. Njemu je u pomoć pritrčao Sugeov prijatelj Terry Carter i to ga je stajalo života. Suge Knight (49) svojim je kamionetom pregazio i njega te mu smrskao lubanju. 

Knight je prvo pobjegao s mjesta nesreće, no nakon što je policija na parkiralištu pronašla njegov kamionet, odlučio se sam predati. Ispitali su ga i optužili za ubojstvo. Iako su mu prvo odredili jamčevinu od oko 12 milijuna kuna, sudac je istu odlučio ukinuti pa će Knight suđenje čekati u zatvoru. 

Uz optužbu za ubojstvo na Knightov 'račun' dodana je optužnica za pokušaj ubojstva s predumišljajem, izazivanje prometne nesreće s posljedicom smrti i izazivanje nesreće s teškim ozljedama, piše TMZ. Jamčevinu su mu ukinuli jer sudac smatra da bi reper mogao pokušati pobjeći i boje se da će zastrašivati svjedoke. 

Iako Knight govori da je sve bila nesreća i da su zapravo njega pokušali napasti pa se on branio, policija posjeduje videosnimku koja će tužilaštvu biti glavni dokazni materijal kojim će porotu i suca pokušati uvjeriti da je Suge sve napravio namjerno i planirano. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kung fu panda 03.02.2015.

    imaš sve pa umisliš da si Bog

  • niner 03.02.2015.

    da se malo informirate znali bi da suge knight uopce nije reper...

  • machia 03.02.2015.

    Suge nije reper.

Komentiraj...
Vidi sve komentare