To je to što me zanima!

Učenici skupljali novac da više ne moraju slušati Bieberov hit

Školski upravitelji dopustili su dvjema maturanticama da preko zvučnika pjevaju Bieberov singl 'Baby' za spas umjetničkog centra. Učenici su im plaćali da prestanu
Vidi originalni članak

Maturantice srednje škole u Evanstonu u Chicagu, Charlotte Runzel i Jesse Chatz, ishodile su dozvolu školskih upravitelja da preko zvučnika tjedan dana pjevaju singl Baby' Justina Biebera. To su zatražile kako bi prikupile 1.000 dolara (5800 kuna) za neprofitni umjetnički centar, piše Chicago Sun-Times. Učenici su im davali novac da prestanu s tim pa su za tri dana skupili dovoljno novca kako više ne bi morali slušati Bieberov singl. Između ponedjeljka i srijede pjesma se mogla čuti čak 54 puta, a škola je odbacila žalbe učenika ohrabrujući učenice da pjevaju pjesmu i doniraju novac kako bi spasili umjetnički centar u Evanstonu.

- Ljudi koji ovdje rade nevjerojatno su iznenađeni činjenicom da su ta djeca došla k nama i da nam žele pomoći - rekla je voditeljica kulturnog centra Alicia Hempfling.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • madjarica 21.12.2011.

    e i ja bih bila nepismena za te pare.

  • beebee 21.12.2011.

    hahahahaha i djeca su se opametila! ili ga, što je vjerojatnije, tinejđerice ne gledaju već slušaju, pa kad dvije od njih revu njegove stvari tek tad zapravo shvate o kakvoj je propasti riječ?

  • aaquarious00 21.12.2011.

    al dok se vi tu biberite njemu se okreću pare,a vama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare