To je to što me zanima!

Na skupom vjenčanju udaje se mezimica Billa Gatesa: 'Gotovo da su sagradili čitav mali grad'

Procjenjuje se kako će vjenčanje koštati i do 25 milijuna dolara, a zbog posebne prilike friško razvedeni Bill i Melinda zakopali su ratnu sjekiru
Vidi originalni članak

Udaje se najstarija kći Billa (65) i Melinde (56) GatesJennifer Katharine Gates (25). Udat će se za Nayela Nassara (30), milijunaša i profesionalnog jahača koji je porijeklom iz Egipta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odvijaju se pripreme za vjenčanje zbog kojega su se, čini se, Bill i Melinda nakratko pomirili jer su viđeni kako zajedno čavrljaju s uzvanicima. Naime, roditelji mladenke službeno su se razveli u kolovozu ove godine, nakon 27 godina braka.

OBITELJ GATES Nakon 27 godina braka Bill i Melinda su službeno razvedeni

U tim pripremama sudjeluje cijela obitelj Gates, Bill, Melinda i dvoje djece Rory John Gates (21) i Phoebe Adele Gates (18). Čini se kako im organizacija ide prema planu i da je atmosfera u potpunosti opuštena. Proba vjenčanja održana je u petak pod budnim okom tjelohranitelja koji ipak nisu uspjeli spriječiti da fotografije procure u javnost.

Fotografi su uspjeli snimiti tijek priprema, oca Billa kako razgovara sa svojom kćeri i majku Melindu koja se s mladenkom uputila u salon za uljepšavanje.

FELJTON: TEORIJE ZAVJERE 21. STOLJEĆA Bill Gates nas čipiranjem neće natjerati da kupimo legalne Windowse - on planira genocid!

Ceremonija će se tako održati na velikom imanju u blizini New Yorka. To imanje već se neko vrijeme priprema za vjenčanje pa su ljudi danima viđali kamione s velikim šatorom, namještajem, rasvjetom i ostalom opremom. Radnici su u šator, gdje će biti organiziran koktel prije ceremonije, unijeli harfu, a gosti će uživati i u gitarama, klaviru...

Kolika raskoš vlada na vjenčanju Billove mezimice pokazuju i komentari obližnjih stanara.

 - Gotovo da su sagradili čitav mali grad - rekla je jedna susjeda.

UZVANICI IZ CIJELOG SVIJETA Nakon 120 godina održano prvo kraljevsko vjenčanje u Rusiji: Oženio se potomak Romanovih

Stanari su radove počeli primjećivati još prije tjedan dana jer su zbog njih trpjeli veliku buku pa su se i žalili. Kako bi se Gatesovi ispričali, svim stanarima su poslali poklon pakete u kojima se nalazilo i skupo crno vino.

Očekuju dolazak 300 uzvanika, a neki već procjenjuju da će vjenčanje koštati i do vrtoglavih 25 milijuna dolara.

Nayel je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Jennifer još u siječnju prošle godine tijekom skijaškog izleta, a ona se zarukama odmah pohvalila na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: NAPUŠTENO - ZAPUŠTENO TITOV SPOMEN DOM

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ivana988 17.10.2021.

    "Na skupom vjenčanju udaje se mezimica...", inače ne komentiram gramatiku ali ovaj sklop rečenice nije dobar. Može mladenka se udati na skupom imanju, ali na skupom vjenčanju nikako, jer nema smisla. Nadam se da je samo lapsus.

  • 17.10.2021.

    Sotonisti

  • STorm5 16.10.2021.

    Pretpostavljam da su svi gosti cijepljeni sa bar 3 doze.🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare