To je to što me zanima!

Udala se Josipa Pavičić: Bio je to za mene zaista poseban dan

Par se vjenčao u društvu 30-ak prijatelja mjesec i pol dana nakon što su proslavili prvi rođendan sina Rocca, piše Story. Uskoro će imati crkveno vjenčanje u Italiji
Vidi originalni članak

Voditeljica se prošle subote udala za Nica Bernardinija s kojim ima sina Rocca, piše Story. Par se vjenčao u društvu 30-ak najbližih prijatelja u Starogradskoj vijećnici nakon čega su slavlje nastavili u restoranu Galo.

Josipa Pavičić (33) svom je prezimenu dodala suprugovo i otkrila da je za nju to bio poseban dan jer je doživjela pregršt divnih osjećaja.

Odjenula je vjenčanicu dizajnerice Matije Vuice dok je u ruci imala stručak pšenice koji je osmislio Saša Šekoranja. Otkrila je da su se Saša i ona šalili kako je pšenica simbol plodnosti te da je to ujedno bila poruka Nicu iako nije trudna. Talijan ju je oborio s nogu vjenčanim prstenom od bijelog zlata optočenim dijamantima draguljarske tvrtke Damiani. Imala je tri kume, Anu Velu, Daliju Serdar i Ivku Hraste, dok je Nicov kum bio prijatelj Zoran. Supružnici će se uskoro u Italiji crkveno vjenčati.

Par se vjenčao mjesec i pol dana nakon što su proslavili prvi rođendan sina Rocca. Na vjenčanju je bio i Josipin sin Vito (12) kojeg ima iz veze s novinarom Markom Cigojem.

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tequilla 16.05.2012.

    ...ova zena je bila na sceni i radila sto god su trazili od nje dok je to bilo potrebno..i sad su saznali da se udala i objavili to...uopce mi nije jasno zasto se sad razglaba toliko o tome...bolje da su ovo stavili ka glavnu vijest nego sto vec 5 dana pricaju kako je severina dosla sa svojim sinom u zagreb...briga me...

  • abava 16.05.2012.

    Ovih Talijana bude i svakog 10-tog na sajmu u Benkovcu.

  • Mira B_ 16.05.2012.

    neka ti je sa srećom ....Josipa je dobra osoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare