To je to što me zanima!

Udala se Martina Mlinarević: 'Nije bilo ljepšeg dana od ovog'

Moj je život još jednom potvrdio da ga režiraju neki prokleto dobri režiseri. A život je upravo i jedino, samo to. Shvatiti prolaznost, disati smrtnost, napisala je književnica na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka književnica i novinarka Martina Mlinarević (37) udala se u petak u Sarajevu za svog dečka Gorana Soptu. Na društvenim je mrežama podijelila fotografije s intimne ceremonije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije bilo nasmijanijeg, luđeg i ljepšeg dana. Minijaturna, čudesna, iznenadna ceremonija koja to nije, za priču koja potpuna ljubav jeste, par najbližih očiju od klikera i suza, ulice Alifakovca, vulkan najčišće emocije, ram za sve ono turobno i teško pod našim nogama sve proteklo vrijeme - započela je svoju objavu na Facebooku. 

- Moj je život još jednom potvrdio da ga režiraju neki prokleto dobri režiseri. A život je upravo i jedino, samo to. Shvatiti prolaznost, disati smrtnost, biti zrnce prašine koje nije tu svojom voljom niti će istom prestati biti. Ali sve između je vrijeme koje čeka da se odživi - dodala je u opis uz fotografije te zaključila uz Balaševićeve stihove: 'Ne bije nas džabe glas'.

Njezini su joj pratitelji u komentarima pisali čestitke i poželjeli joj sve najbolje u daljnjem braku.

'Čestitam od srca', 'Sretno i dugovječno', 'Želim vam svu sreću svijeta' - neke su od poruka ispod fotografija. 

VIDEO: 24 PITANJA Martina Mlinarević: Ne mislim da sam stereotipna Hercegovka

Martina je odrasla u  Hercegovini gdje ju mnogi smatraju kontroverznom zbog njezinih stavova. 

- Često razmišljam kako bi bilo da sam se rodila negdje drugo, ali onda ne bilo ni mene ovakve, ni ovih knjiga, ni svega što sam naučila na ovim prostorima - rekla je. U srednjoj školi i na fakultetu je uređivala časopis, a kasnije je radila za gotovo sve hercegovačke medije. Prije pet godina se povukla iz novinarstva i posvetila pisanju. 

- Ne nedostaje mi baš rad u medijima, sada objavljujem samo na svojoj Facebook stranici i radim s knjigama. Povukla sam se iz privatnih razloga, jednostavno se u trenutku više nisam mogla nositi tom količinom pritiska - rekla je Martina. 

Pobijedila je karcinom dojke zbog čega ju mnogi nazivaju heroinom. Napravljena joj je mastektomija, operacija pomoću koje se uklanja tkivo dojke u svrhu liječenja ili prevencije od raka dojke. U najtežim trenucima najveća podrška su joj bili partner Goran i kći Una.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Karmelićanka 22.12.2019.

    Ljjudi, udaje se moja prijateljica! Nju znate kao i ovu o kojoj pišu novinari.

  • emachines525 22.12.2019.

    A tko je djedica?

  • 22.12.2019.

    MM Sopta, Komšićeva lopta

Komentiraj...
Vidi sve komentare