Obavijesti

Show

Komentari 29

Udala se Martina Mlinarević: 'Nije bilo ljepšeg dana od ovog'

Udala se Martina Mlinarević: 'Nije bilo ljepšeg dana od ovog'
12

Moj je život još jednom potvrdio da ga režiraju neki prokleto dobri režiseri. A život je upravo i jedino, samo to. Shvatiti prolaznost, disati smrtnost, napisala je književnica na društvenim mrežama

VIDEO

Bosanskohercegovačka književnica i novinarka Martina Mlinarević (37) udala se u petak u Sarajevu za svog dečka Gorana Soptu. Na društvenim je mrežama podijelila fotografije s intimne ceremonije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

- Nije bilo nasmijanijeg, luđeg i ljepšeg dana. Minijaturna, čudesna, iznenadna ceremonija koja to nije, za priču koja potpuna ljubav jeste, par najbližih očiju od klikera i suza, ulice Alifakovca, vulkan najčišće emocije, ram za sve ono turobno i teško pod našim nogama sve proteklo vrijeme - započela je svoju objavu na Facebooku. 

- Moj je život još jednom potvrdio da ga režiraju neki prokleto dobri režiseri. A život je upravo i jedino, samo to. Shvatiti prolaznost, disati smrtnost, biti zrnce prašine koje nije tu svojom voljom niti će istom prestati biti. Ali sve između je vrijeme koje čeka da se odživi - dodala je u opis uz fotografije te zaključila uz Balaševićeve stihove: 'Ne bije nas džabe glas'.

Njezini su joj pratitelji u komentarima pisali čestitke i poželjeli joj sve najbolje u daljnjem braku.

'Čestitam od srca', 'Sretno i dugovječno', 'Želim vam svu sreću svijeta' - neke su od poruka ispod fotografija. 

Martina Mlinarević: Ne mislim da sam stereotipna Hercegovka
Martina Mlinarević: Ne mislim da sam stereotipna Hercegovka

Martina je odrasla u  Hercegovini gdje ju mnogi smatraju kontroverznom zbog njezinih stavova. 

- Često razmišljam kako bi bilo da sam se rodila negdje drugo, ali onda ne bilo ni mene ovakve, ni ovih knjiga, ni svega što sam naučila na ovim prostorima - rekla je. U srednjoj školi i na fakultetu je uređivala časopis, a kasnije je radila za gotovo sve hercegovačke medije. Prije pet godina se povukla iz novinarstva i posvetila pisanju. 

- Ne nedostaje mi baš rad u medijima, sada objavljujem samo na svojoj Facebook stranici i radim s knjigama. Povukla sam se iz privatnih razloga, jednostavno se u trenutku više nisam mogla nositi tom količinom pritiska - rekla je Martina. 

Pobijedila je karcinom dojke zbog čega ju mnogi nazivaju heroinom. Napravljena joj je mastektomija, operacija pomoću koje se uklanja tkivo dojke u svrhu liječenja ili prevencije od raka dojke. U najtežim trenucima najveća podrška su joj bili partner Goran i kći Una.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane