To je to što me zanima!

Udala se pjevačica grupe E.N.I.: 'Bilo je opušteno i romantično'

Svadba je bila prošlog vikenda, a sretne vijesti potvrdila je za portal Extravagant. Udala se za člana glazbene grupe 'The Ant', a na društvenim mrežama je dodala prezime Kukljan
Vidi originalni članak

Pjevačica Ivona Maričić (38), članica iz grupe E.N.I., udala se za kolegu glazbenika Anthonyja Kukuljana (43) prošlog vikenda na otoku Krku. Vjenčanje je bila u tajnosti te su objavom iznenadili obožavatelje, ali i mnoge prijatelje. Sretne vijesti Ivona je potvrdila za portal Extravagant.

- Htjeli smo opušteno, toplo, veselo i s najdražima, tako je i bilo. Maslinik Ulika na Krku, pokraj mog rodnog Kornića - objasnila je pjevačica za portal. Ona i njezin odabranik, koji je član glazbene grupe 'The Ant', pozvali su samo članove svoje uže obitelji te se sve odvilo u intimnom tonu.

Njezine kolegice iz riječke pop grupe E.N.I., Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović i Iva Močibob, također su prisustvovale njihovoj svadbi. One su 1997. godine predstavljale Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom 'Probudi me'. Grupa je do 2012. godine izdala sedam albuma. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Papy germany 05.01.2020.

    Sta će rec Milanović na svadbu :((

  • Demetra 10.09.2018.

    Hoće ovaj sada i dijete posvojit?

  • Mthesecond 09.09.2018.

    Neka..Vec je bilo i vrijeme..Kolegice se vec sve poudale mislim,cekalo se samo na nju :)) 38 ljeta..To je taman za udaju..Haha..Ni prerano ni prekasno :)) Nek im je sretno..A cek dal ona vec ima dijete iz neke ranije veze...Nisam siguran..

Komentiraj...
Vidi sve komentare