To je to što me zanima!

Udao najstariju kćer: M. Bulić plakao je na kćerinoj svadbi

Mate Bulić na svadbi kćerke Ane (28) otpjevao je pjesmu koju mu je napisao Marko Perković Thompson. Kaže da su osim njega plakali i svatovi te da mu se zet sviđa
Vidi originalni članak

Pjevač Mate Bulić (54) udao je najstariju kćer Anu (28) u crkvi Sv. Stjepana u Brelima, a svadbenu večeru imali su u splitskom hotelu La Meridien Lav. Najemotivniji trenutak svadbe bio je njegov nastup.

- Moj kum Marko Perković Thompson napisao mi je pjesmu koju sam otpjevao Ani, a jedan od stihova ide: 'Rasulo se po oltaru cvijeće, od ljepote zadivljen sam stao. U trenutku neizmjerne sreće, moje zlato u nov život kreće'. Plakao sam ja, a plakali su i svatovi - rekao je pjevač.

Ana i Kristijan Zadro (30) vjenčali su se nakon četiri godine veze.

- Upoznali su se u Njemačkoj još kao djeca. Zet mi se jako sviđa - rekao je Mate.

Dio svatova je od Brela do Splita plovio jahtom Matina velikog prijatelja Jake Andabaka, vlasnika najvećeg hrvatskog lanca hotela. Na svadbi je bilo oko 400 uzvanika, a zabavljali su ih Thompson, Alen Nižetić, Pero Panjković i Vinko Coce, koji je svojim velikim hitom ‘Vilo moja' otvorio svadbeni ples.

Bulić zaplakao na svadbi

Mate Bulić na svadbi kćerke Ane (28) otpjevao je pjesmu koju mu je napisao Marko Perković Thompson. Ana se udala za Kristijana Zadra (30) u Splitu. Pjevali su im Dražen Zečić, Vinko Coce i Alen Nižetić.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • nz17777 31.07.2018.

    Zašto je ovo uopće vijest? Tko ovo čita? Hercegovac sam.

  • DANIELM_1 28.07.2011.

    sve je to platio glupi narod koji plaća ulaznice di se on krevelji, a pitam se koliko njih ima za ovakvo vjenčanje, i sad je to vijest, ma boli me _urac za to što su se oni vjenčali, bolje bi bilo da pišete o hrvatskoj sirotinji i ljudima koji svakodnevno kopaju po kontejnerima da bi preživili, a ne o bježivjetrima i navodnim velikim Hrvatima i katolicima kojima su računi debeli, baš smo glupa nacija, di je bio taj Bulić kad je bio rat, držao se one BOŽE ČUVAJ HRVATSKU ODOH JA U NJEMAČKU! I sad je veliki Hrvat

  • stolić 28.07.2011.

    1.Ovo je uistinu povod za čestitanje;) Nek im je sa srećom:)) 2. Onaj tko kaže da nije čuo za Matu Bulića-LAŽE. Ne slušam ga, niti volim njegovu glazbu, no živim u Hrvatskoj i prisiljena sam za njega znati..... Protiv čovjeka nemam ništa, probio se svojom glazbom, mase ga vole i on sretan....Ne treba biti kivan i ljubomoran ako netko ima i može bolje od većine, Bože moj i ja da sam Bulićeva kćer, na manje od ovoga ne bih pristala:) 3.OPET se razbuktala vatra između Hrvata i Hercegovaca. Reći ću samo ovo: Dragi Hrvati, čemu svo to pljuvanje, vrijeđanje???? Budite jednom IZNAD situacije.....Zadnji izbori za prijedsjednika su pokazali da i Hrvati mogu biti itekako složni ako to hoće.Vjerujte meni, rijetko koji hrcegovac nije dao 2 (DVA) glasa za svog Bandiće.....pravile su se torte, slavilo se unaprijed itd.... no, prevarili su se.....Hrvatima je dogustilo!!!!! Vidjeli su ćemu situacija vodi i napokon su bili složni:) Ima također jedna scena iz policije.....čekala sam red i dođe momak, na glasu mu vidiš da je hercegovac, hoće produžiti osobnu, bio je tako bahat i samouvjeren, sve dok mu teta sa šaltera nije rekla da više nije prijavljen na toj i toj adresi.....Izletio je poput furije vani...Kažem: dogustilo je više!!!!! Dragi Hercegovci: Ne mrzim vas, čak su mi neki od vas jaaaako dragi, no dosta je bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare