To je to što me zanima!

Udobnost prije svega: Jennifer Lawrence se na crvenom tepihu pojavila u haljini i japankama

Ovoga puta je zgodna plavuša odabrala udobnost prije dobrog izgleda
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Lawrence (32) je na crvenom tepihu oduševila modnom kombinacijom, no pozornost je privukla odabirom obuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, glumica je nosila elegantnu, crvenu haljinu na projekciji filma 'Anatomy of a fall' na filmskom festivalu u Cannesu. No ono što je fotografima zapelo za oko jest njezina prilično nekonvencionalna obuća. Uz dugu haljinu je, naime, odabrala crne japanke. 

Inače, Lawrence je radila u potpunoj tajnosti na dokumentarcu o talibanima 'Brad and Rose'. Novi film snimila je produkcijska tvrtka Excellent Cadaver koju su osnovale Lawrence i njezina prijateljica Justine Ciarrocchi.

USKORO U KINIMA VIDEO Jennifer Lawrence zavodi 19-godišnjaka u novom filmu

Film je snimljen u Afganistanu i imao je premijeru u Cannesu.

'Bread and Roses' je dokumentarac o tri žene koje žive u ratom razorenoj regiji. Prikazuje kako se njihovi životi mijenjaju nakon što 2021., poslije pada vlade, vlast u Afganistanu preuzmu talibani. Iako su se mnogi građani pokušali pobuniti protiv toga, talibani su brzo preuzeli kontrolu i nametnuli stroga vjerska pravila, koja uključuju isključivanje žena iz mnogih aspekata javnog života, poput obrazovanja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 22.05.2023.

    zenska savrseno izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare