To je to što me zanima!

'Ufurao' se: Milan Popović sada je tužio Severininog odvjetnika

OPSADA SUDA Osim što je tužio menadžera pjevačice za klevetu, tužio je i Darija Budimira. Severina i Milan Popović u vezi su bili dvije godine
Vidi originalni članak

Milan Popović (51) i Severinin (45) menadžer Tomislav Petrović (48) u utorak su trebali imati ročište na Općinskom kaznenom sudu, no nisu se pojavili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski milijarder tužio je Petrovića za klevetu. Popović tvrdi kako je Severinin menadžer iznio neistinite tvrdnje kad je rekao da je Milan protiv pjevačice, članova njezine obitelji i suradnika podnio više od 30 tužbi.

 Srpski milijarder smatra da mu je Petrović naštetio kad je izjavio kako se broj postupaka protiv Severine povećao nakon što se udala za Igora Kojića. Sudac Zorislav Kaleb na zadnjem ročištu predložio je Popoviću i Petroviću rješavanje spora mirnim putem.

- Pristao bih na to ako mi se Severinin menadžer javno ispriča za svoje navode - rekao je Popović. 

Petrović je rekao da se ne osjeća krivim jer su odnosi Milana sa Severinom i njezinim članovima obitelji i suradnicima puno gori i kompleksniji nego što to Popović navodi u svojoj tužbi. 

Prošli tjedan Popović je trebao imati još jedno ročište na Općinskom kaznenom sudu sa Severinom i njezinim odvjetnikom Darijem Budimirom. Njih dvoje isto je tužio za klevetu

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mišmaš_3 20.11.2017.

    Ne kužim kak ljudi ne shvaćaju...da su oni samo akteri uloga koje igraju jer se temeljem toga pokušava postići viši cilj, primjerice, izmjene u obiteljskom zakonu...pa su se dosjetili malo javno cirkusirat, fino i zarađuju od toga a i dobra je reklama.Svi ostali će biti kolateralna žrtva odluka koje će progurivat ovi s debljim novčanikom.

  • Mišmaš_3 20.11.2017.

    Dakle, ne da su se očevi izjednačili u manipuliranju djecom, već su se i izverzirali kako i kojim metodama čak i taj članak koristiti u svojim interesima. A moje mišljenje je,otac ili majka koji može mjesecima ne htjet vidjet svoje dijete da bi ostvario takav naum protiv majke ili oca jer misli da može zbog silne love, je otac ili majka koji ne zaslužuje biti u toj mjeri s djetetom.Štoviše tu pokazuje koliko je sam zlonamjeranroditelj. A sve preko kičme djeteta.Takve prljave igre ni u jednoj majci/ocu neće pobuditi povjerenje.Očevi radite to jako loše.Majke, ako ste zaista zlonamjerne, radite to jako loše. Uzdignite se iznad svog ega i potrebe prikazivanja žrtvom, okrenite novu stranicu i dajte prestanite se obijesno sudit, jjoš k tome javno. Milane, promijeni stav, makni se iz javnosti i dobit ćeš dijete.Sud dodjeljuje razumnima.Tamo ne rade Moroni već pametni ljudi, osim korumpiranih iznimki.Tupiti da te smeta dijete u javnosti a po javnosti se potezati je loš potez.Tupiti da je Seve zlonamjerna u njoj ne budi povjerenje u tvoje iskrene i dobre namjere.Osim ako imaš debelih dokaza da ona to zaista i jest.A to bi na ovu temu od tebe trebala zatražiti i redakcija cijenjenog portala 24sata, ne trkeljat u prazno. Živjeli dobri tate i mame.

  • Mišmaš_3 20.11.2017.

    Dakle, primjer iz prakse: metoda kako dobiti skrbništvo nad djetetom u zagradi 'sje....bivšu/bivšeg i prikazati se žrtvom: prvo nemoj dijete viđati par mjeseci, zatim na sud donesi članak o zlonamjernoj majci, bez ovog dijela o zlonamjernim roditeljima,to izreži škaricama.Učlani se u udrugu očeva, uredi na ODO odbačaje kaznenih jer imaš veze i love a ona je nitko i ništa pa pjevaj 'lažno me prijavila'...:primjer iz prakse otac ne želi vidjet dijete mjesecima, zna da je prijavljen, okreće sve u svoju korist i (metoda 'leverage' koja kola po forumima od strane inatljivih očeva)traži viđanja na czss a na sud dolazi sa štosom papira o zlonamjernoj majci, bez ikakvih dokaza da je tražio to dijete viđati, da je dolazio pa ga je majka odbila, pa je zvao czss policiju...pisana izvješća, ama baš ništa...i sud donosi odluku da on dijete( 1.god.dijete )viđa na czss samo zato jer on 'ne želi kod majke doma jer ga je ona prijavila i jer je zlonamjerna blah meh tuš na suho.Uz nadzor koji czss ne vrši. 18. 11. 2017, 06:09

Komentiraj...
Vidi sve komentare