Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

'Ufurao' se: Milan Popović sada je tužio Severininog odvjetnika

OPSADA SUDA Osim što je tužio menadžera pjevačice za klevetu, tužio je i Darija Budimira. Severina i Milan Popović u vezi su bili dvije godine

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
27 komentara

Milan Popović (51) i Severinin (45) menadžer Tomislav Petrović (48) u utorak su trebali imati ročište na Općinskom kaznenom sudu, no nisu se pojavili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Srpski milijarder tužio je Petrovića za klevetu. Popović tvrdi kako je Severinin menadžer iznio neistinite tvrdnje kad je rekao da je Milan protiv pjevačice, članova njezine obitelji i suradnika podnio više od 30 tužbi.

 Srpski milijarder smatra da mu je Petrović naštetio kad je izjavio kako se broj postupaka protiv Severine povećao nakon što se udala za Igora Kojića. Sudac Zorislav Kaleb na zadnjem ročištu predložio je Popoviću i Petroviću rješavanje spora mirnim putem.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Pristao bih na to ako mi se Severinin menadžer javno ispriča za svoje navode - rekao je Popović. 

Petrović je rekao da se ne osjeća krivim jer su odnosi Milana sa Severinom i njezinim članovima obitelji i suradnicima puno gori i kompleksniji nego što to Popović navodi u svojoj tužbi. 

severina_milan | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

Prošli tjedan Popović je trebao imati još jedno ročište na Općinskom kaznenom sudu sa Severinom i njezinim odvjetnikom Darijem Budimirom. Njih dvoje isto je tužio za klevetu

Naši partneri pišu
Message