To je to što me zanima!

Ugledni novinar dobio je otkaz zbog masturbacije za vrijeme sastanka: 'Jako glupa pogreška'

New Yorker se Jeffreyju Toobinu već zahvalio na suradnji, a CNN je objavio kako se renomirani autor i stručnjak neće neko vrijeme pojavljivati na televiziji. Naveli su kako se 'bavi osobnim pitanjima'.
Vidi originalni članak

Poznati američki odvjetnik, autor i pravni analitičar Jeffrey Toobin (60) dobio je otkaz u uglednom listu New Yorker zbog poprilično bizarnog razloga. Tijekom jednog od uobičajenih pandemijskih videosastanaka s kolegama se samozadovoljavao. 

Toobinova reakcija zgrozila je njegove sugovornike, a zvijezda New Yorkera pojasnila je posramljena kasnije kako se radilo o nepažnji. Svima se ispričao, no posljedice su za njegovu karijeru ipak bile neizbježne. 

- Danas sam dobio otkaz u New Yorkeru nakon 27 godina rada. Uvijek ću voljeti taj magazin, nedostajat će mi dosadašnji kolege i radujem se ubuduće pratiti njihov rad - napisao je na Twitteru. 

New Yorker mu se već zahvalio na suradnji, a CNN je objavio kako se renomirani autor i stručnjak neće neko vrijeme pojavljivati na televiziji. Naveli su kako se 'bavi osobnim pitanjima'. 

Vijesti Časopis objavio karikaturu B. Obame kao muslimana

O novinarevom potpuno neprimjerenom ponašanju prvi je izvijestio Vice, a narednih su se dana oglasili i njegovi poslodavci, kao i sam Jeffrey Toobin. On je nezgodu okarakterizirao kao 'sramotnu i glupu pogrešku', koja se dogodila zbog toga što nije bio svjestan da mu je upaljena kamera.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jack_daniels_1 13.11.2020.

    Zašto je samozadovoljavanje u rubrici show?

  • ponosna slavonija 12.11.2020.

    Eh jednom uletih slučajno jednoj teti u ured mislim bio sam tamo ona je uletila a nije me odmah vidjela ženska podigla haljinu i namješta one špage od haltera. Izašao sam van i morao se hladiti nije mi bilo dobro, a boga mi ni njoj neugodnjak veliki. Teta 170 visine, cca 75-80 kg onako punija nabita sva kipi sočna ženska. Tko ne vjeruje ne mora ali nikada mi nije bilo neugodnije moram ponovno ući a ne znam di bih gledao

  • Trump Jong Un 12.11.2020.

    Spojio ugodno s korisnim

Komentiraj...
Vidi sve komentare