To je to što me zanima!

Uhićen Richie Sambora jer je pijan vozio kćer Avu

Gitarist grupe Bon Jovi Richie Sambora uhićen je jer je pijan vozio svoju kćer Avu (10), blisku prijateljicu i njenu kćer. Odbio je alkotest
Vidi originalni članak

Sambora je uhićen u svom Hummeru u blizini Laguna Beacha. S njim su u automobilu bili njegova kćer Ava (10), bliska prijateljica čiji identitet nije otkriven i njena maloljetna kćer. Nije se želio testirati na alkohol nego je dao krv na analizu. Nalazi će biti gotovi kroz tjedan dana nakon čega će se Richie početkom svibnja pojaviti na sudu. Ako testovi budu pozitivni, Richie bi mogao odgovarati zbog dovođenja u opasnost dviju djevojčica.
Malena Ava, kćer koju je dobio u braku s Heather Locklear, kući je odvezla ženska osoba koja je bila u autu s Richijem i to zato jer je tako zahtijevala upravo Richiejeva bivša supruga. On se prije dvije godine razveo od Heather jer ju je prevario s najboljom prijateljicom, također glumicom Denise Richards.
Ubrzo nakon bračnog brodoloma od raka mu je umro otac pa se Richie odao alkoholu. Tijekom rehabilitacije ostavila ga je i Denise. Do prije nekoliko mjeseci Sambora je tvrdio kako je alkohol iza njega te da želi okrenuti novu stranicu u životu. Izgleda da mu to ni ovaj put nije uspjelo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare