To je to što me zanima!

Ujak Kate Middleton je zbog kokaina prebio svoju suprugu

CRNA OVCA Obitelj ne voli Garyja Goldsmitha jer ih sramoti. Njegova žena je bila osuđena za krađu dva milijuna kuna. Kate Middleton još nije komentirala ujakov incident
Vidi originalni članak

Vikao je i prostačio na suprugu, a ona ga je ošamarila, ispričao je taksist Daniel Shepard (28), koji ih je dovezao kući.

Julie-Ann Goldsmith (47) prigovarala je mužu biznismenu Garyju (52) jer ga nije vidjela tjedan dana, a on je za to vrijeme bio s poslovnim suradnicima i uzimali su kokain. Shepard kaže da je svađu pogoršalo što su oboje pili alkohol na dobrotvornoj večeri s koje su se vraćali kući.

- Pitala je muža misli li da je ona glupa i ne zna što radi - prisjetio se taksist.

To je razbjesnilo Goldsmitha, koji je počeo govoriti prostote supruzi.

- Ti si prljava ku*ka - vikao je.

Zajedno su otišli do kuće i ona je počela otključavati vrata, ali muž joj je počeo uzimati ključ.

- Ošamarila ga je jer je nasrtao na nju, a on ju je udario lijevom šakom u lice i ‘sletjela’ je na pločnik glavom - prepričao je taksist.

Shepard je nazvao Hitnu pomoć i izjurio iz automobila kako bi pomogao jadnoj ženi, koja je ležala u nesvijesti na betonu.

- Još je bio bijesan i počeo je slikati moj taksi. Vikao je da će me prijaviti - ispričao je taksist.

Policija je uhitila Goldsmitha i pustila ga, a kazna će ovisiti o priči njegove supruge. Par ima kćer Tallulah. Kate Middleton (35) još nije komentirala ujakov incident.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 15.10.2017.

    A šta je ovaj taksist gledao dok su se tukli i kad je ona pala na beton i brže dao da se objavi članak.Ne zna se ko je ovde luđi od koga.

  • Ak47_2 15.10.2017.

    Varala ga kokainom ?? Nije mu stila dat koke ili šta...😂😂

  • vutrazakon 15.10.2017.

    Marihuana je droga ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare