To je to što me zanima!

Ukinuli seriju na HBO-u nakon što je na setu uginuo treći konj

Tema serije su konjičke utrke, a glavne zvijezde su Dustin Hoffman i Nick Nolte. HBO je prekinuo snimanje serije 'Luck' nakon kritika udruga za zaštitu životinja
Vidi originalni članak

Trudimo se da sigurnost na setu bude na najvišoj razini, no nesreće se događaju i ne možemo garantirati da se neće događati i ubuduće, stoji u priopćenju s HBO-a.

Dramska serija 'Luck' televizijske kuće HBO ukinuta je nakon što im je na setu uginuo treći konj. Tema serije su konjičke utrke, a glavne zvijezde su Dustin Hoffman (74) i Nick Nolte (71). 

Producenti serije dobili su žestoke kritike raznih udruga za zaštitu prava životinja. Upozoravali su ih da konje koje koriste u seriji drže u neprimjerenim uvjetima te da su životinje bez odgovarajućeg nadzora i brige. Isprva su planirali samo privremeno zaustaviti snimanje do završetka istrage o ugibanju konja na setu, no na kraju su ipak u potpunosti odustali od snimanja. 

- Jako nam je žao, no snimanje serije 'Luck' je završeno - stoji u priopćenju. S HBO-a tvrde da su o životinjama dobro brinuli. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Elena22 15.03.2012.

    Jadni konji, ko zna s čim su ih sve hranili i pumpali da budu savršeni za glupu seriju...

  • ruzmarin 15.03.2012.

    Sve je to lijepo i krasno kad se gleda na tv-u ali zapravo nitko ne zna što jadne životinje proživljavaju i koliko puta ponavljaju istu scenu.Trebala su uginuti tri konja da bi oni ukinuli seriju.I što sad? Nema serije, nema konja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare