Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Ukinuli seriju na HBO-u nakon što je na setu uginuo treći konj

Tema serije su konjičke utrke, a glavne zvijezde su Dustin Hoffman i Nick Nolte. HBO je prekinuo snimanje serije 'Luck' nakon kritika udruga za zaštitu životinja

Pixsell
Foto: Pixsell

Trudimo se da sigurnost na setu bude na najvišoj razini, no nesreće se događaju i ne možemo garantirati da se neće događati i ubuduće, stoji u priopćenju s HBO-a.

Dramska serija 'Luck' televizijske kuće HBO ukinuta je nakon što im je na setu uginuo treći konj. Tema serije su konjičke utrke, a glavne zvijezde su Dustin Hoffman (74) i Nick Nolte (71). 

Producenti serije dobili su žestoke kritike raznih udruga za zaštitu prava životinja. Upozoravali su ih da konje koje koriste u seriji drže u neprimjerenim uvjetima te da su životinje bez odgovarajućeg nadzora i brige. Isprva su planirali samo privremeno zaustaviti snimanje do završetka istrage o ugibanju konja na setu, no na kraju su ipak u potpunosti odustali od snimanja. 

- Jako nam je žao, no snimanje serije 'Luck' je završeno - stoji u priopćenju. S HBO-a tvrde da su o životinjama dobro brinuli. 

Naši partneri pišu
Message