To je to što me zanima!

Ukraden najavila pravi spektakl u Koprivnici: 'Bit će ludnica...'

Nekoliko dana se pripremam za snimanje spota. Ipak, treba vremena za odabrati idealni stajling, a onda kreće frizura, šminka, štikle, modni detalji... Traje taj proces, traje, rekla nam je Neda
Vidi originalni članak

Pjevačica Neda Ukraden (69) s grupom Vigor nastupa u subotu u Koprivnici, a kako kaže, sprema se pravi sepektakl. Otkrila nam je i kako obožava pjevati u Hrvatskoj, a na pitanje koje joj je najdraže mjesto, bez razmišljanje odgovorila: 'Moj Imotski, naravno'. 

- Bit će ludnica. Jedva čekam koncert u Koprivnici. Publici smo spremili pravu glazbenu poslasticu - rekla nam je Ukraden. 

Prije dva tjedna bili smo i na snimanju spota za novu pjesmu 'Bomba' koja je u sedam dana 'skupila' više od 300 tisuća pregleda.

Iako je na estradi više od 50 godina, pjevačica se trudi u svakom spotu pokazati nešto novo pa je ovaj put svoju smeđu kosu zamijenila kratkom perikom koja se savršeno uklopila u njezin motoristički outfit. Kombinaciju je upotpunila maramom koju joj je, kaže, posudila unuka. 

- Nekoliko dana se pripremam za snimanje spota. Ipak, treba vremena za odabrati idealni stajling, a onda kreće frizura, šminka, štikle, modni detalji... Traje taj proces, traje - rekla nam je Neda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dincila 11.01.2020.

    Kome ti napraviš spektakl taj mora u ludaru. Ko tebe još sluša? Isuse što si dosadna

  • surivlaj 15.12.2019.

    Teraj je u čavoglave

  • morana1 14.12.2019.

    Lepa Brena, Neda Ukraden, Zdravko Čolić .....koncerti rasprodani ...kao i za vrijeme Juge tako i sada u Hrvatskoj - stara priča, ista lica .... nemrem vjerovati???

Komentiraj...
Vidi sve komentare