To je to što me zanima!

Uma se sagnula na crvenom tepihu, grudi stavila 'na izvolte'

Glumica je na crvenom tepihu plijenila pažnju u dugoj ružičastoj haljini. Izgledala je kao princeza iz neke bajke, ali najzanimljiviji trenutak bio je onaj kad se sagnula
Vidi originalni članak

Nikad nije privlačila pozornost pretjeranim isticanjem atributa, uvijek je bila elegantna i istovremeno zračila seksepilom. Na gala večeri AmfAR Inspiration, Uma Thurman (43) još je jednom pokazala da je svjesna svoje ljepote i da je zna naglasiti bez da bude vulgarna.

Glumica je na crvenom tepihu plijenila pažnju u dugoj ružičastoj haljini. Izgledala je kao princeza iz neke bajke, ali najzanimljiviji trenutak bio je onaj kad se sagnula kako bi namjestila donji dio haljine za fotografiranje. 

Kad se sagnula, jasno se vidjelo da ispod haljine ne nosi grudnjak. Shvatila je što se dogodilo i nasmijala se fotografima kao da je znala da su samo to čekali.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 16.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • milamajkodisam 15.06.2013.

    Ivana , pa gdje si se kultivirala

  • maki87_1 15.06.2013.

    Hahah, grudi na izvolte?? Ja ovdje to ne vidim. Grudi na izvolte su vam naprimjer kod "slavnih ljepotica" - Ave, Soraje i ostalih "intelektualki". Eto,cisto da se obrazujete malo,24 sata :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare