To je to što me zanima!

Umalo su se ugušili: Htjeli su prići što bliže One Directionu

Nije poznato koliko su teške ozljede onih koji su stradali, no nekoliko obožavatelja benda još se liječi od simptoma gušenja. Ozlijeđeni su odmah podvrgnuti liječenju
Vidi originalni članak

Stotine obožavatelja sudjelovalo je u incidentu na koncertu One Directiona u Peruu, a njih 47 je ozlijeđeno. 

Članovi benda, Liam Payne (20), Harry Styles (20), Niall Horan (21), Zayn Malik (21) i Louis Tomlinson (22), bili su prisiljeni stati s nastupom kad su vidjeli da se gomila njihovih obožavatelja pokušava što više približiti pozornici. Na njihove molbe da se smire i prijetnje da će otići s pozornice, publika se potpuno oglušila.

'Ovo nitko ne zaslužuje'

Nije poznato koliko su teške ozljede onih koji su stradali, no nekoliko obožavatelja ovog benda još se liječi od simptoma gušenja. Svi ozlijeđeni odmah su podvrgnuti liječničkom tretmanu. 

Prije koncerta Liam Payne je na Twitteru objavio fotografiju obožavatelja koji su ih dočekali ispred hotela u Limi gdje je njihova turneja 'Where We Are' započela. 

- Nikada ovo neću shvatiti. Zašto? Nitko ne može zaslužiti ovakvo nešto - napisao je Liam pored fotografije za koju je pozirao s balkona s kojeg je promatrao obožavatelje One Directiona. Tijekom turneje očekuje ih 67 nastupa diljem svijeta. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MariaEnakei 30.04.2014.

    Ne kuzim ni ja ovo vrijedjanje,ja sam okorjela rokerica :) Ali ovi klinci su mi bas slatki i simpaticni.I naravno,sve u svoje vrijeme..Glupo mi je usporedjivati ih sa nekim proslim bandovima.Mozda ce i oni biti "veliki" za 50-ak god.,mozda nece,no kako god,ruzno je nazivati ih spodobama.

  • Mrki Mrle 29.04.2014.

    strava,zar te curice nemaju nešt za učiti i mal pomoć mami počistit po kući.koja bolest.jao koliko će tu bit vena izrezano.

  • ojdimidojdimi 29.04.2014.

    to su one curice što moraju biti doma do 22 h. ...............................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare