To je to što me zanima!

Umirovljenje Duška Ljuštine slavilo se na dva kontinenta

Goran Višnjić videom se javio iz Los Angelesa te čestitao Ljuštini na svim zaslugama u 50 godina radnog staža, dok mu je Rade Šerbedžija pjevao također iz Kalifornije
Vidi originalni članak


Prepoznatljiv glas Josipe Lisac (68) prolomio se kazalištem Kerempuh dok je izvodila pjesmu “Dremle mi se dremle” u čast umirovljenja najdugovječnijeg kazališnog ravnatelja Duška Ljuštine (69). 

50 GODINA KARIJERE Od Glibodola do Hollywooda: Ljuština je život opisao u knjizi

Kerempuhov lider službeno odlazi u penziju 1. ožujka zbog čega su se na oproštajnoj fešti okupili Kerempuhov glumački ansambl, Dejan Aćimović, Goran Navojec, redatelj Vinko Brešan, dramatičar i skladatelj Mate Matišić, odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković te brojni drugi gosti. 

Goran Višnjić videom se javio iz Los Angelesa te čestitao Ljuštini na svim zaslugama u 50 godina radnog staža, dok mu je Rade Šerbedžija pjevao također iz Kalifornije. 

RAVNATELJ ZA GUINNESSA Proglumio sam u Hollywoodu, a karijeru završio na Broadwayu

Nekoliko dana prije svog službenog odlaska u mirovinu, najdugovječniji kazališni ravnatelj predstavio je knjigu naslova ‘Rasprodano’ u kojoj je opisao svoju bogatu karijeru.

- U New Yorku me Miodrag Krivokapić upitao mogu li odigrati predstavu kako bi on posjetio rođake. Bila je to zadnja predstava na turneji i ja sam je odigrao na Broadwayu - piše Ljuština u svojoj knjizi. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MAMUNAMEGALO 01.03.2018.

    Za uhljebe se svira i časti kad odlaze a za jadne radnike noga u dupe..pljuc

  • japanokinez 28.02.2018.

    Ovaj Ljuština je Bandičev igrač. Oljuštio je sve čega se dokopao.

  • boban_tomic 27.02.2018.

    krasan covik imao sam priliku ga upoznati u ozlju u tvornici oruzja kada je nabavljao plasticne granate za predstavu mir mir do neba

Komentiraj...
Vidi sve komentare