To je to što me zanima!

Umjesto špice: Nikolina s kćeri posjetila vatrogasnu postaju...

Vatrogasci su održali dan otvorenih vrata koji tradicionalno okuplja velik broj građana. Taj dan najčešće vatrogasnu postaju posjete roditelji s djecom, a među njima je ove godine bila i Nikolina
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Nikolina Ristović (42) ove se subote umjesto na špicu, uputila na razgledavanje vatrogasne postaje u zagrebačkoj Savskoj ulici. Društvo joj je pravila kćer Una Sofija (3). 

Vatrogasci su održali dan otvorenih vrata koji tradicionalno okuplja velik broj građana. Taj dan najčešće vatrogasnu postaju posjete roditelji s djecom, a među njima je ove godine bila i Nikolina. Šetala je s Unom po postaji te je fotografirala vatrogasno vozilo. 

Voditeljica inače živi na relaciji Zagreb-Beograd. Pet godina je u braku s povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem (40) s kojim se zaručila nakon samo dva mjeseca veze.

Vjenčanje im je bilo u Monte Carlu, a Nikolini je vjenčana kuma bila poduzetnica Snježana Mehun (47). Ceremonija je bila intimna, a zbog poslovnih obveza nisu otišli na medeni mjesec. Zajedno imaju djevojčicu Unu, a iz prošle veze Nikolina ima kćer Hanu (21). 

Prošlog su mjeseca supružnici imali slavlje u zagrebačkom restoranu povodom godišnjice. Vidoje je svoju suprugu točno u ponoć iznenadio poklonom, točnije putovanjem u New York. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gita2014 07.10.2018.

    Trebalo bi zakonom zabraniti te nove moderne ogromne tenisice odvratne su

  • Karmelićanka 07.10.2018.

    Znala je da tamo budu kamere

  • krpice66 07.10.2018.

    a to je velika stvar ako je ona tamo bila

Komentiraj...
Vidi sve komentare