To je to što me zanima!

Umro glumac popularne serije: Ljubovao s Eden unatoč Cruzu

Borna se mnogi sjećaju po ulozi Roberta Barra iz popularne serije 'Santa Barbara'. Tumačio je Cruzova ljuta protivnika u borbi za Edenino srce i njegova zla blizanca Quinna u istoj seriji
Vidi originalni članak

Teška vam srca moram prenijeti novost da je preminuo Roscoe Born. Bio je nevjerojatno talentiran glumac i tekstopisac. Mnogi koji su ga poznavali pamtit će ga po tome kako je bio angažiran u vezi društvenih i političkih pitanja. Zauvijek će mi nedostajati, napisala je uz glumčevu fotografiju na društvenim mrežama Deanna Lynne (49), koja je potvrdila glumčevu smrt. 

Deanna je bila njegova poslovna partnerica i bliska prijateljica. Borna se mnogi sjećaju po ulozi Roberta Barra iz popularne serije 'Santa Barbara'. Tumačio je Cruzova ljuta protivnika u borbi za Edenino srce i njegova zla blizanca Quinna u istoj seriji.

Ta sapunica je bila toliko popularna da se pričalo da su ljudi znali plaćati mise za ozdravljenje pojedinog lika ili da se omiljeni likovi ponovno spoje i žive sretno do kraja života.

Santa Barbara je imala 2137 epizoda i emitirala se od 1984. do 1993. godine, a kad je snimljena zadnja epizoda, obožavatelji su bili tužni. Iako su zbog serije stekli neopisivu slavu, većina glumaca, nakon serije, nije postigla nikakav značajniji uspjeh.

Za tu je ulogu bio nominiran za nagradu Emmy u kategoriji najboljeg sporednog glumca.

Osim u Santa Barbari, glumio je u serijama 'Days of Our Lives', 'As The World Turns' i 'All My Children'. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • muskarac 07.03.2020.

    Kelly i dalje glumi i ima dobre uloge.. ne pisite svasta

  • 07.03.2020.

    robert je došao u santa barbaru da vrati eden i otme je od cruza, a ona nije imala sjechanje na njega, pa ju je zaveo, ali na kraju ju je odjebao, da bi se on onda prebacio na kelly koja je završila u kolicima nakon što ju je flame bacila niz stepenice. onda dolazi quinn armitage njegov "zli" brat blizanac sa ljubavnicom flame. oteli su roberta i quinn je zauzeo mjesto. flame je bila ljubomorna što se quinn zapalio za kelly pa ju je otrovala i bacila. ali quinn se zaljubi u kelly. cruz je pomogao robertu da pobjegne ali kada se vrate flame ubija roberta ali svi misle da je quinn ubijen. kelly je imala spontani i quinn je pukao, ali ipak ju zaprosio. na oltaru kelly shvaća da je robert mrtav a ovo je quinn, pa ju quinn odovodi, i na kraju shvati kelly da voli ipak quinna a ne roberta. cc kada to dozna hvata quinna ali kelly ga spašava i quinn napušta santa barbaru. bila je odlična njihova pjesma "welcome to the edhe robert and kelly", kelly je glumila po meni najljepša žena svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare