To je to što me zanima!

Unatoč štrajku u Hollywoodu, filmske zvijezde gostovat će na filmskom festivalu u Veneciji

Najstariji filmski festival na svijetu počinje u srijedu, a crveni tepih ipak će vidjeti nova modna izdanja zvijezda koje će promovirati svoje nove filmove
Vidi originalni članak

Unatoč štrajku djelatnika filmske industrije u Hollywoodu, koji traće već mjesec i pol, Filmski festival u Veneciji ipak neće ostati bez zvijezda. Najstariji filmski festival na svijetu ove godine traje od 30. kolovoza da 9. rujna, a potvrđeno je da će se crvenim tepihom prošetati Adam Driver, Jessica Chastain, Caleb Landry Jones i Mads Mikkelsen. 

Drivera očekuju na promociji novog filma Michael Manna, 'Ferrari', u kojem glumi glavnu ulogu, onu talijanskog vozača i osnivač kao i automobilske marke, kao i momčadi Scuderia Ferrari, legendarnog Enza Ferrarija

Jessica Chastain doći će zbog filma 'Memory', meksičkog redatelja Michela Franca, što joj je prva uloga od 2021., kad je dobila Oscara za 'Oči Tammy Faye'. Očekuju se i Cailee Spaeny i Jacob Elordi, koji u novom filmu 'Priscilla', glume Priscillu i Elvisa Presleya, kao i sama Priscilla Presley. 

Svi navedeni filmovi dobili su privremeno 'dopuštenje' udruge SAG-AFTRA jer ih nisu producirali članovi AMPTP-a, protiv kojih trenutno vode štrajk. U međuvremenu, na venecijansku zabavnu scenu štrajk je tek neznatno utjecao, sa samo jednim otkazivanjem Armanijevog događaja koji je uključivao Cate Blanchett.

NEKI ĆE KASNITI Štrajk u Hollywoodu još uvijek traje: Evo kako će to utjecati na vaše omiljene serije i filmove

Od režisera bi se glumcima trebali pridružiti David Fincher, Sofia Coppola, Ava DuVernay, Michael Mann, Yorgos Lanthimos i Woody Allen, kao i ikona Hong Konga, Tony Leung koji će biti nagrađen nagradom za životno djelo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare