To je to što me zanima!

Uništili su restoran: Gađali se hranom i polijevali se sokom

Dok su njihova djeca demolirala pizzeriju, Brad i Angelina smireno su sjedili i nisu im rekli ni riječi. Vlasniku pizzerije uvijek ostave veliku napojnicu za naknadu štete
Vidi originalni članak

Brad Pitt (48) i Angelina Jolie (37) mirno su sjedili dok su njihova djeca Maddox (11), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (6) te blizanci Vivienne i Knox (4) demolirali pizzeriju u glumčevu rodnom gradu Springfieldu.

- Vlasnici zatvaraju restoran za druge goste kad glumački par dolazi s djecom jer im Brad uvijek ostavi veliku napojnicu. Sad mi je tek jasno zašto izbjegavaju s mališanima odlaziti na večere - rekao je zaposlenik pizzerije. Dodao je kako su klinci počeli divljati čim su ušli u restoran. Skakali su po stolovima, urlali jedan na drugoga i natjeravali se. 


- Najgore je bilo kad je došla hrana. Maddox i Shiloh su se počeli gađati kriškama pizze, a druga djeca su ih slijedila u toj razularenoj zabavi - govori zaposlenik. Angelina i Brad nisu reagirali ni kad je najstarija kći Shiloh kečapom počela prskati ogledala.

- Žao mi je čistačica koje su morale sređivati taj kaos - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 24.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarjanaKrstavac 17.11.2012.

    Angie bih ih trebala povesti na jedno od svojih putovanja pa da vide kako se zivi i da znaju cijeniti.

  • 16.11.2012.

    ne možeš ditetu sve zabranit, ali ovakvo ponašanje je grozno. da li tu dicu itko odgaja, pari da žive u prašumi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare