To je to što me zanima!

Unuk Chuck Norrisa je izbačen iz novog reality showa: Nisam ni rekao djedu da se i ja natječem

'Kao što znate, kada ste došli u kuću, uzeli smo sve vaše uređaje kako bismo zaštitili vaše identitete, sačuvali informacije, kako bismo bili sigurni da je igra poštena prema svima'
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je premijera novog reality showa 'Claim to Fame' završila neočekivano i već je u prvoj epizodi izbačen jedan od natjecatelja, unuk Chucka Norrisa (82).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U novoj emisiji 12 natjecatelja se međusobno suprotstavlja i cilj je odgonetnuti s kojom poznatom osobom su njihovi suparnici u rodu. Svaki tjedan jedan igrač je na mjestu 'pogađača' i ako ne može identificirati slavnu vezu drugog natjecatelja bude eliminiran. Posljednji natjecatelj osim slave osvaja 100.000 dolara (oko 750.000 kuna).

Na kraju prve epizode došlo je do neočekivanog raspleta. Natjecateljima nije dopušteno imati osobne telefone kako ne bi došli u napast da varaju. Tijekom prve eliminacije voditelji Kevin Jonas (34) i Frankie Jonas (21) otkrili su da je jedan od natjecatelja varao koristeći mobitel.

Varalica je bio Maxwell Norris (22), unuk legendarnog borilačkog glumca Chucka Norrisa. Maxwella se može vidjeti kako koristi prokrijumčareni telefon dok mu je gornji dio tijela skriven ispod pokrivača. 

BIVŠA DANCE ZVIJEZDA Senna M danas provodi vrijeme izrađujući kamere: 'Chuck Norris je nogom razbio moju opremu!'

- Kao što znate, kada ste došli u kuću, uzeli smo sve vaše uređaje kako bismo zaštitili vaše identitete, sačuvali informacije, kako bismo bili sigurni da je igra poštena prema svima - objasnio je  Kevin Jonas pravila.

- I jedan od vas je prekršio to pravilo. Kao što znate, mi ovo shvaćamo vrlo ozbiljno. Želimo da igru ​​shvatite ozbiljno. Ovo je stvarno natjecanje - dodao je

Nakon što je voditelj gledateljima otkrio da je Max u rodu s bivšom zvijezdom Walkera, teksaškim rendžerom, svi su bili šokirani. U jednakom šoku su bili i zbog toga što je varao, nitko to nije očekivao, a pogotovo na samom početku. 

IMA DVOJNIKA Norrisa napali jer je sudjelovao u pobuni: 'Ljudi, pa to nisam ja'

Max, koji je ranije u epizodi spomenuo da još nije rekao svom slavnom djedu da se pojavljuje u Claim to Fame, izgledao je posramljeno nakon što je razotkriven.

- Bok, tata. Bit će teško objasniti ovo - promrmljao je Maxwell nakon što je razotkriven.

- Bio bih nervozan da odem kući svom djedu, a moj djed nije čak ni Chuck Norris! Pa sretno. Zabavi se, Max - našalio se jedan od natjecatelja. 

- Nisam rekao svom djedu da ću biti u Claim to Fame. Obavijestit ću medije kada završi s gledanjem i podijelit ću sve reakcije koje bih mogao imati na moje kratko pojavljivanje. Većina djece ne želi razočarati svoje bake i djedove, a nitko ne želi razočarati Chucka Norrisa - izjavio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare