Show

Komentari 6

Senna M danas provodi vrijeme izrađujući kamere: 'Chuck Norris je nogom razbio moju opremu!'

Senna M danas provodi vrijeme izrađujući kamere: 'Chuck Norris je nogom razbio moju opremu!'

Otkako se povukao sa scene, Senadov svijet je u radioni. Njegove kamere i oprema koriste se setovima svjetski poznatih serija i filmova, poput 'Igre prijestolja'

Dance zvijezda 90-tih Senad Galijašević, svima poznat kao Senna M, gostovao je u srijedu u RTL Direktu. Prisjetio se svoje prijateljice i poslovne suradnice Kasandre, te otkrio čime se bavi otkako se povukao sa scene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Senad je ispričao da je njegov svijet danas u radioni. Ondje radi opremu, kamere koje kupuje NASA, a jedna njegova kamera je bila i u seriji 'Igra prijestolja', što mu je još uvijek nestvarno.

- Krenuo sam iz nekog inata. Tu mora biti neka magija, tu mora postojati neka sugestivnost i moraš vjerovati u to i malo po malo je došlo do stvarno velikih projekata. Momentalno se snima 7, 8 holivudskih filmova, dva u Africi, u Njemačkoj gdje koriste moju rasvjetu - pohvalio se, te dodao da je jednom prilikom Chuck Norris (81) razbio njegovu opremu. 

- Ja sam čak i dobio te panele nazad, snimao je u Ljubljani neku reklamu gdje je nogom i tako da su moji paneli dobili, ali razbili su se, ali su još uvijek radili - ispričao je Senna.

Senna se nedavno za 24sata prisjetio prijateljstva s Kasandrom, te nam ispričao anegdote s njihovih turneja na kojima su proveli dvije godine.

- Ja sam njoj bio kao stariji brat, imala je neku simpatiju, nikad mi nije otkrila tko je. Kad smo putovali, kupili smo voki-tokije svojim tehničarima. Često smo pričali preko tih voki-tokija, ja bih bio u jednom kombiju, a ona u drugom. Ona mi se jadala, ja sam joj davao savjete i to mi je ostalo u najvećem sjećanju - rekao je.

Najčitaniji članci