To je to što me zanima!

Upali u crnu rupu: Nova serija iz 'Zvjezdanih staza' odgođena

Kako već jedanaest godina na televiziji ne možemo gledati nove epizode o posadama Zvjezdane flote, oduševili smo se viješću da se snima nova serija. No pojavili su se problemi
Vidi originalni članak

Šesta serija iz franšize o 'Zvjezdanim stazama', dobila je odgodu. Kako su izjavili producenti i tvorci tog serijala, Bryan Fuller i Alex Kurtzman, serija nam na male ekrane dolazi tek u svibnju.

- Dovesti 'Zvjezdane staze' na male ekrane sa sobom nosi i odgovornost i misiju da se povežu stari obožavatelji s novopridošlim gledateljima. Želimo ići dalje i isporučiti više, a to znači da moramo napraviti sve što moramo, a da ne dobijemo seriju smanjene kvalitete - izjavili su Fuller i Kurtzman, koji su zaduženi i za nove ekranizacije 'Mumije', odnosno 'Frankensteina'.

Na njihove se izjave nadovezao i predsjednik CBS TV studija, David Stapf.

- Predložak kojeg Alex i Bryan snimaju je jako živopisan i neodoljiv. Stvaraju nam novi, jako ambiciozan svijet za televiziju, i svi koji su uključeni slažu se s odlukom da je bolje malo sačekati da bismo dobili bolji uradak - rekao je predsjednik Stapf.

A kako 'Star Trek: Discovery' na male ekrane više ne dolazi u siječnju 2017., vjerojatno vam nedostaju 'Zvjezdane staze'. Srećom, najnovije filmsko izdanje, 'Zvjezdane staze: S one strane' još uvijek možete pogledati u kinima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Akull 15.09.2016.

    Ja isto ,trenutno gustam sa DS-9...

  • miko2312 15.09.2016.

    jedva cekam izlazak nove epizode, odlicna serija, na mojoj listi odmah iza supernaturala

Komentiraj...
Vidi sve komentare