To je to što me zanima!

Upoznajte crnu Barbiku: Njena ljepota i oči će vas hipnotizirati

Tijekom godina, mnogi modeli mijenjali su standarde ljepote koje je nametnula modna industrija. Jedna od njih je i Lolita, koja sebe naziva 'crnom Hannah Montanom'
Vidi originalni članak

Plus size modeli započeli su svojevrsnu 'revoluciju' u poimanju ljepote i 'standarda', kao i manekenke poput Winnie Harlow (22) koja ima vitiligo, stanje koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože te Rain Dove koja pistama hoda u muškim i ženskim kolekcijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Lolita je zbog izgleda prozvana 'crna Barbika'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od njih je i Lolita koju su ubrzo prozvali 'crna Barbika' zbog njenog lica koje je nalik lutki. 

Osim što je traženi model, Lolita, koja sebe naziva i 'crnom Hannah Montanom', je i zvijezda Instagrama. Lolita svakodnevno potiče svoje pratitelje, a posebno mlade djevojke, da se ponose svojim tijelom i bojom kožom.

- Toliko sam vremena provela brinući se o svojoj kosi i šminki. Pokušavala sam se svidjet dečkima i kopirala sam popularne cure i odijevala sam se kao one. Sve što sam time postigla je da sam postala nezadovoljna sama sa sobom. Zato vam poručujem, fokusirajte se na ocjene i školu. Budite lijepe, pametne i volite sebe - napisala je nedavno Lolita, čim je prikupila gotovo 100.000 'lajkova'. 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • jack_daniels_1 19.02.2017.

    Morao sam osvjetljenje monitora staviti na max.

  • blokirani_lovac 18.02.2017.

    a sta znaci "zvijezda instagrama" ???

  • Wiki 17.02.2017.

    prljepa je <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare