To je to što me zanima!

Upoznajte prve tri djevojke koje se bore za ljubav 'Savršenog', Nikolina je već kuhala na TV-u

Iako još uvijek ne znamo tko je novi 'Gospodin Savršeni' za kojeg će se djevojke boriti u novoj sezoni showa, otkrivene su prve tri kandidatkinje koje su ispričale svoje planove kako će osvojiti njegovo srce
Vidi originalni članak

Uskoro počinje treća sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni' na RTL-u, a sada su se predstavile i prve tri kandidatkinje koji će se boriti za srce misterioznog muškarca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nikolina Dianežević (33) je kuharica, trenerica fitnessa, fotografkinja koja obožava putovanja, a velika joj je strast vožnja motorom. Uz to, bavi se jogom, voli meditirati, a često putuje u egzotične zemlje poput Tajlanda ili Indonezije. Nikolini već ima iskustva pred kamerama jer je 2013. sudjelovala u RTL-ovoj kulinarskoj emisiji 'Tri, dva, jedan - peci!' u kojoj je došla do finalne epizode.

- Volim kad je netko simpatična osoba koja osmijehom obasja prostoriju. Uvijek će me privući topla, srdačna osoba, koja je jako tolerantna, otvorena prema ljudima, životu, iskustvima, avanturama - otkrila je što je privlači kod muškarca. - Izjednačila bih ljubav s osjećajem doma; kad ti je ta osoba dom i mirna luka i da se osjećaš da će sve biti dobro kad te zagrli… Da se jednostavno osjećaš sigurno pa bih rekla da je ljubav - sigurnost - zaključila je Nikolina.

PALAČA LJUBAVI I INTRIGE U ovoj će se vili djevojke boriti za naklonost novog Gospodina Savršenog, zavirite u interijer

Druga kandidatkinja Ana-Marija Grdić (24) dolazi iz Virovitice i vlasnica je kozmetičkog salona, a kod muškarca očekuje da bude visok, mora imati tetovaže i bradu, a odbit će je arogantne osobe sklone hvalisanju koje pokazuju superiornost nad ženama.

- Kad sam zaljubljena, za tu bih osobu napravila sve na svijetu, moj cijeli fokus i život bude na toj osobi - priznaje Ana-Marija. - Mislim da mogu biti Gospođa Savršena zato što sam otvorena osoba, vedra, komunikativna, osoba od povjerenja i jako dobar prijatelj, što smatram da je najvažniji temelj bilo kakve ljubavne priče - dodaje Ana-Marija koja od budućeg partnera očekuje da joj bude prijatelj kojem može sve reći bez osuđivanja.

Studentica Nikolina Hajtek (21) u show se prijavila jer želi upoznati samu sebe. Kaže da je muškarac može osvojiti iskrenošću i karakterom, dok joj izgled nije previše važan. - Za mene je ljubav kad se dvoje ljudi međusobno nadopunjuju, kad svoje mane i vrline međusobno stapaju, kad zajedno rješavaju nesuglasice i razumiju se u potpunosti - otkrila je Nikolina koja za sebe kaže da je vrlo emotivna, a priznaje i da je prava maza kad se zaljubi i kad joj se netko svidi. 

VODITELJICA OTKRIVA DETALJE Blaće o novom 'Gospodinu Savršenom': 'Svi bi ga za zeta! Znanstvenik je i lijepo odgojen'

- Gospodina Savršenog osvojit ću svojom spontanošću i iskrenošću. Mogu ja to! -  zaključila je i kaže da se ne boji napraviti prvi korak i otkriti svoje osjećaje. Osim iskrenosti, smatra kako je u vezi najvažnije da postoji kompromis.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Brk_1 11.03.2022.

    Je li samo ruka istetovirana?

  • kidjo 11.03.2022.

    o ljudima koji se prijave na ovakva retardirana sr*nja, to govori koliki im je IQ i nista drugo

  • Crocitizen 10.03.2022.

    Pokusavam nesto napisati a da nije vec napisano 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare