To je to što me zanima!

Upoznajte Todda: Sheldona je osvojio pjesmom na karaokama

Jim Parson, najpoznatiji po ulozi Sheldona Coopera u seriji 'Teorija velikog praska' vjenčao se sa svojim partnerom Toddom Spiewakom nakon 14 godina veze
Vidi originalni članak

Todd Spiewak je diplomirao grafički dizajn u Bostonu te je radio, između ostalog, i za The New York Times. Sa suprugom Jimom Parsonsom (44) je osnovao produkcijsku tvrtku 'Wonderful Production', a njegov je posao pronalaziti idealne interijere za TV i filmske projekte. 

Sheldon u seriji 'Teorija velikog praska' obožava mačke, ali u stvarnom životu, on i Spiewalk više vole pse. Udomili su dva psića, Otisa i Rufusa. 

Todd je veliki obožavatelj tenisa, a kada je bio s Parsonsom na Met Gali 2014., najviše se veselio upoznavanju s teniskom legendom Rogerom Federerom. Par gotovo svake godine dolazi na Wimbledon te U.S. Open. 

Kada je Parsons nagrađen Emmyjem 2013., u govoru zahvale Todda je nazvao svojom 'najdražom osobom na svijetu'. 

Kada god ima priliku, Todd se javno zahvali svojim roditeljima na potpori, koji njega i Jima nerijetko prate na dodjele nagrada. 

Todd i Jim zajedno su nagrađeni 'Inspiration' GLSEN Respect nagradom 2013. godine. 'Nikad se nismo smatrali aktivistima. Naša veza je čin ljubavi, a ne hrabrosti. Ujutro pijemo kavu, odlazimo na posao, peremo odjeću, šećemo s psima. Vodimo običan, zaljubljeni život', rekao je tada Jim. 

Spiewak je i veliki ljubitelj karaoka, a tako je i upoznao Parsonsa prije 15 godina. BIli su na spoju naslijepo u karaoke baru, a Todd je odmah i zapjevao Cherinu pjesmu 'I Found Someone'. Glumac se svom suprugu krajem prošle godine 'zahvalio' što ga više ne vodi na karaoke. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 21.05.2017.

    bravo

  • CROATIAN FIGHTER 20.05.2017.

    Sreća da u Hrvatskoj žive većinom ljudi zdravi !

  • TORCIDA DUBRAVA 20.05.2017.

    todd je veliki obozavatelj .enisa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare