To je to što me zanima!

Ups, prednost Baby Lasagne se polako topi na kladionicama!

Prije nešto više od tjedan dana je Baby Lasagna zasjeo na tron eurovizijskih kladionica te su mu šanse za pobjedu dosegle čak 17%. No, šanse su se nešto smanjile...
Vidi originalni članak

Više od tjedan dana je Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, na samom tronu eurovizijskih kladionica. Ubrzo nakon što je pobijedio na Dori te postao predstavnik Hrvatske, njegove šanse za pobjedu su rasle te došle do 17 posto. No, od subote se ta prednost lagano počela topiti. 

Naime, prema sadašnjem stanju na kladionicama, Baby Lasagna ima nešto niže šanse za pobjedu, 15 posto. Iza Hrvatske je na kladionicama i dalje Ukrajina sa svega jedan posto razlike. Osim nešto manjih šansa za pobjedu, ima i drugih razlika na poretku. 

Prije dva dana među top 5 na ljestvici bili su Hrvatska (17%), Ukrajina (15%), Italija (7%), Švicarska (6%) i Belgija (55).

Danas kladionice pokazuju malo drugačije stanje. Hrvatska (15%) i Ukrajina (14%) i dalje vode, no sada je na trećem mjestu švicarski predstavnik Nemo s pjesmom 'The Code' i koji je 'prešišao' talijansku predstavnicu Angelinu Mango te ima 8% šanse za pobjedu. Talijanska predstavnica i dalje je ostala na 7% šansi. 

MARINA MAMIĆ Naša vizažistica pretvorila se u Baby Lasagnu i oduševila: 'Ti si čudo. Nadmašila si samu sebe'

Na petom mjestu je sada Nizozemska koju predstavlja Joost Klein s pjesmom 'Europapa', a koja je također veliki favorit među obožavateljima Eurosonga. On za sada ima 5% šanse za pobjedu. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • nenno77 09.03.2024.

    Ukrainski da i samo stoje na bini i da nema ni muzike ni pjesme,oni će pobijediti,da mi je znati zašto,forsiraju se zbog gluposti,sad najednom je sve najbolje iz Ukraine,a unazad 50 god nigdje ih nije bilo.

  • pinokio12 09.03.2024.

    ako bude u top 10 bude super..meni osobno se sviđa pjesma i dobra je za euroviziju...ali problem je žiri koji nije sklon takvim izvedbama...tradicionalno pobjeđuju skandinavci ili neke od velikih zemalja..tako ce biti i sad, ja mislim kako ce italija to osvojiti a naš predstavnik bi mogao zauzeti 7.mjesto..ukrajina ne zasluzuje s ovom pjesmom biti u finalu..meni osobno bi bilo super vidjeti belgiju ili austriju kao pobjednike

  • MarjanaKrstavac 09.03.2024.

    Budimo optimistični nikad s uvjerenjem ne možemo znati hej kome bi palo da umjetnica bude 5hey 5 tako da relax

Komentiraj...
Vidi sve komentare