To je to što me zanima!

Upucali američkog repera Traya (26): Podlegao je ozljedama...

Svjedoci kažu kako su primijetili bijeli SUV u susjedstvu u vrijeme kobne pucnjave, a detektivi vrše istragu. Još uvijek nitko nije osumnjičen za ovaj zločin
Vidi originalni članak

Američki reper Tray Savage (26), član diskografske kuće Glory Boys Entertainment repera Chiefa Keefa (24), preminuo je jučer u Chicagu, javlja Daily Mail

Upucali su ga na južnoj strani Chicaga, a očevici su za strane medije rekli kako se cijeli događaj odvio oko 11 sati u kvartu Chatham. Pogodili su ga iz vatrenog oružja u rame i vrat. 

Iz policije su za strane medije potvrdili kako je Trayev automobil udario u tri druga automobila nakon što je reper ustrijeljen. Hitno su ga prevezli u bolnicu, no podlegao je ozljedama. 

GLUMAC IAN HOLM Preminuo slavni Bilbo Baggins iz filma 'Gospodar prstenova'...

Svjedoci kažu da su primijetili bijeli SUV u susjedstvu u vrijeme kobne pucnjave, a detektivi vrše istragu. Još uvijek nitko nije osumnjičen za ovaj zločin.

Tray je u glazbenom svijetu bionajpoznatiji je po suradnji s reperom Chiefom Keefom, a na YouTube-u popularna su njegova glazbena videa 'Faces', 'Know Who I Am', i 'Got The Mac'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Stevica.Horvat 20.06.2020.

    Ukoliko ga nije upucao bijeli supremist sa Trumpovom kapom, kao da i nije upucan.

  • dottie 20.06.2020.

    koliko ima ovih repera danas, a nijedan ne valja

  • Thex 20.06.2020.

    Bande..

Komentiraj...
Vidi sve komentare