Show

Komentari 4

Upucali američkog repera Traya (26): Podlegao je ozljedama...

Upucali američkog repera Traya (26): Podlegao je ozljedama...

Svjedoci kažu kako su primijetili bijeli SUV u susjedstvu u vrijeme kobne pucnjave, a detektivi vrše istragu. Još uvijek nitko nije osumnjičen za ovaj zločin

Američki reper Tray Savage (26), član diskografske kuće Glory Boys Entertainment repera Chiefa Keefa (24), preminuo je jučer u Chicagu, javlja Daily Mail

Upucali su ga na južnoj strani Chicaga, a očevici su za strane medije rekli kako se cijeli događaj odvio oko 11 sati u kvartu Chatham. Pogodili su ga iz vatrenog oružja u rame i vrat. 

Iz policije su za strane medije potvrdili kako je Trayev automobil udario u tri druga automobila nakon što je reper ustrijeljen. Hitno su ga prevezli u bolnicu, no podlegao je ozljedama. 

Svjedoci kažu da su primijetili bijeli SUV u susjedstvu u vrijeme kobne pucnjave, a detektivi vrše istragu. Još uvijek nitko nije osumnjičen za ovaj zločin.

Tray je u glazbenom svijetu bionajpoznatiji je po suradnji s reperom Chiefom Keefom, a na YouTube-u popularna su njegova glazbena videa 'Faces', 'Know Who I Am', i 'Got The Mac'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci