To je to što me zanima!

Uputili se na finale: Odvjetnik iz Splita maskiran je s ekipom u Prlju, a s njima je i Beograđanin

Bili smo ogromni fanovi ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika i onda smo se odlučili kupiti kapute, malo ih pofarbati da budemo very 'ŠČ', rekao nam je Ivan i dodao da bi Let 3 mogao završiti u top 10
Vidi originalni članak

Ivan, Nela i Lea kostimirali su se u Prlju (58). Ekipa živi i radi u Engleskoj, a veliki su fanovi Eurovizije. S njima je i prijatelj Marko iz Beograda, također veliki fan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivan, inače superfan Eurosonga otkrio nam je otkud im ideja za njihovo izdanje. 

ODVJETNIK VJERNO PRATI NATJECANJE Ivan je 'superfan' Eurosonga, maskirao se u Prlju: 'Nije lako pronaći rozi muški kaput...'

- Bili smo ogromni fanovi ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika i onda smo se odlučili kupiti kapute, malo ih pofarbati da budemo very 'ŠČ' - rekao je Ivan i otkrio da su kapute sami izradili, ali i da nisu bili preskupi. 

PRATITE UŽIVO: FINALE EUROSONGA PRATIMO IZ STUDIJA

Za izradu kaputa trebalo im je jedno popodne, a sprej se sušio jedan dan. Na pitanje je li se uvijek tako odijevao na prošlim Eurovizijama ili je pak ova Eurovizija posebna, Ivan je rekao svoje mišljenje. 

- Mislim da je ova posebna. Ovo je prvi put za pravi outfit zato jer ćemo vjerojatno biti u top 10 nakon 22 godine - izjavio je Ivan i rekao da bi Finska mogla pobijediti, ali i da se pribojava da bi predstavnica Švedske Loreen (39) mogla ponovno osvojiti prvo mjesto. 

IZ LIVERPOOLA: IVANA PRKAČIN Liverpool je prepun navijača i obožavatelja Eurosonga: Ovo je sve ludo, ne možemo ni proći!

S ekipom je došao i prijatelj Marko iz Beograda s kojim se Ivan upoznao prošle godine na Euroviziji u Torinu. 

- Prošle godine smo se upoznali na Euroviziji pa smo sada i drugu godinu zajedno u Liverpoolu - rekao je Marko i otkrio kakve rezultate očekuje:

ANDREW ODUŠEVLJEN PJESMOM VIDEO Predstavnik Cipra prije finala pred našim kamerama otpjevao: Mama kupila traktora

- Nadamo se što boljem rezultatu Srbije. I Hrvatske, također. Osvaja vjerojatno Švedska. 

Ivanu je ovo peti put da posjećuje zemlju domaćina natjecanja, a prvi put je bio u Kijevu 2017. godine, potom u Lisabonu, Tel Avivu i Torinu, a rekao je kako je okolini bilo čudno zbog njegova ozbiljnog zanimanja koje se ne uklapa baš s Eurosongom. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bluer 13.05.2023.

    I odvjetnik pobjegao sa psihijatrije...

  • Zlatni_Pan 13.05.2023.

    Bljuv!

  • Poštenjak111 13.05.2023.

    Naravno, uvijek podržavam rađe mir i ljubav nego mržnju i rat

Komentiraj...
Vidi sve komentare