To je to što me zanima!

Đurđa protiv svih: Drama zbog prljavštine i mokrog rublja...

Kovačnica stoji već dva dana prljava i nitko se nije sjetio očistiti ju. Kuća stoji već dva dana prljava, pa ništa, branila se Đurđa
Vidi originalni članak

Trećeg dana na farmi, Đurđica i dalje nastavlja biti šokirana njezinim stanjem, što joj sad već ostali farmeri počinju zamjerati.  Nakon što joj je gazda Frane rekao da makne stvari iz kovačnice kako bi ju mogli očistiti, Đurđica je pružila otpor dajući mu do znanja da to neće učiniti sve dok kuća u kojoj borave ne bude potpuno čista. 

NAPETI ODNOSI Kaos na 'Farmi': Posvađali se zbog hrane i pobjegla im krava

- Kovačnica stoji već dva dana prljava i nitko se nije sjetio očistiti ju. Kuća stoji već dva dana prljava, pa ništa -  branila se Đurđa na što joj je Frane odbrusio: 'Ja tebe ne mogu razumjeti! Stvari prenesi da se kovačnica može očistiti. Smetaju mi tvoje stvari!'.

Nakon konflikta s Franom, uslijedio je i konflikt s nekolicinom farmera, a uzrok svađe bila je – Đurđina odjeća. 

Naime, kako su toga dana farmeri prali prljavu robu, maknuli su sa štrika Đurđinu odjeću koja se osušila, kako bi imali mjesta za vješanje mokre odjeće. Njihov potez nije se svidio Đurđi, koja se našla uvrijeđena te je zagalamila na njih.

POČELI NEMIRI Krenula obnova Farme: Dok su radili, netko im je popio vino...

- Odjeća nije suha. To je moja odjeća i ja odlučujem o njoj da li će biti suha ili ne - rekla je. Maja M. pokušala joj je objasniti da ukoliko i smatra da njezina odjeća nije dovoljno suha, da ju ostavi na ogradi, no Đurđica se nije dala. 

Tko se sve upleo u svađu i jesu li farmeri uspjeli riješiti situaciju, doznat će se u večerašnjoj epizodi Farme.

VIDI OVO! Ovo su sve Bieberove bivše: Koga je Justin ljubio prije zaručnice.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • playfreak 18.09.2018.

    Pokusao sam ali su pre naporni.. hvala ali ne hvala

  • 18.09.2018.

    bote...kako se nekome uopće da to gledati....ja ni jednu minutu nemogu izdržati da to gledam...koje ispiranje mozgova....bljak....na što ljudi troše život kad idu ovo gledati....

  • PRAVILO BROJ 8 18.09.2018.

    normalno.pa i kravi je dopizdio ovakav kretenski program ,a narocito sada i kad je uz jožu nastupio drele

Komentiraj...
Vidi sve komentare