To je to što me zanima!

Uraganke iz Srbije idu s novom pjesmom: 'Želimo prvo mjesto!'

Želimo ovom pjesmom ostaviti još bolji dojam i da bude još veći hit, govori Nemanja Antonić, autor prošlogodišnje pjesme 'Hasta La Vista', s kojom su djevojke trebale predstavljati Srbiju na Eurosongu 2020.
Vidi originalni članak

Atraktivne pjevačice iz grupe 'Hurricane', Sanja Vučić (27), Ksenija Knežević (24) i Ivana Nikolić (25), predstavljat će Srbiju na Eurosongu u Rotterdamu, a pjesma s kojom će nastupiti bit će objavljena početkom ožujka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već je sada poznato da će se singl zvati 'Loco Loco', a u tijeku su završne pripreme. Pjesmu su napisali Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, poznati hitmejkeri iz Srbije.

- Želimo prvo mjesto. Koncept koji predstavljamo ove godine Europi je eurovizijska pjesma, ali ne samo to, pjesma je klupska i moderna, spremna za radio postaje diljem Europe. Naglasak je na pjevanju i plesu, a pjesma ispunjava kriterije i publike i žirija - rekao je producent pjesme Dimitrov, piše Jutarnji list.

PJEVALE SU MU Uraganke o susretu s Deppom: 'Pili smo rakiju i jeli ćevape, on je toliko tih, skroman i povučen'

- Želimo ovom pjesmom ostaviti još bolji dojam i da bude još veći hit - govori Antonić, autor prošlogodišnje pjesme 'Hasta La Vista', s kojom su seksi 'Uraganke' trebale predstavljati Srbiju na Eurosongu 2020.

Djevojke s nestrpljenjem čekaju objavu singla.

- Jedva čekamo da vam predstavimo našu eurovizijsku pjesmu. A uz naše kompozitore Nemanju Antonića i Darka Dimitrova smo sigurne da će vam se svidjeti - napisale su na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 352

  • Voltaire_ 07.03.2021.

    Nista narocito ?? Ka baba Yaga pusti avaz, u minicu ove ce se zastidjeti sto su pocele pjevati. 👋😳😂🤣

  • Cirenac 24.02.2021.

    Očekivali su i nominaciju za Oscara Dare iz Jasenovca, pa su se grdno razočarali.

  • 951mbt 24.02.2021.

    17 kila šminke. Strong Woman

Komentiraj...
Vidi sve komentare