To je to što me zanima!

Uraganke odgovorile na kritike: 'Pucamo na najbolji plasman'

Djevojke su zbog pjesme 'Loco Loco' naišle na negativne komentare javnosti. Brojni su rekli kako je pjesma 'Hasta la vista', s kojom su se lani trebale predstaviti na Eurosongu, puno bolja
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu, Srbiju predstavlja ženska grupa Hurricane, čije su članice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Djevojke se natječu s pjesmom 'Loco Loco', koja je u svega pet dana na YouTubeu pregledana više od 2,5 milijuna puta. 

POGLEDAJTE VIDEO: Grupa Hurricane predstavila pjesmu za Eurosong

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, djevojke su zbog pjesme naišle na negativne komentare javnosti. Brojni su rekli kako je pjesma 'Hasta la vista', s kojom su se lani trebale predstaviti na Eurosongu, puno bolja od 'Loco Loco'. 

- Ne bismo to previše komentirale. Nismo mogle ići s istom pjesmom, a u suradnji sa svima smo osmislile sve, naravno pod palicom Dejana Milićevića - rekla je Ivana Nikolić u emisiji 'Ami G show'. 

Ostale djevojke složile su se s njezinim riječima te tvrde da s novom pjesmom mogu daleko dogurati.

- Taj stil osamdesetih nekako ide uz ritam i samu pjesmu. Ima taj eurovizijski stil, pjesma je vesela, energična, baš kao i mi, tako da se nadamo najboljem plasmanu. 'Loco' znači lud, a mi smo dovoljno mlade i lude - dodala je Sanja Vučić. 

Tekst za pjesmu 'Loco Loco' napisali su Nemanja Antonić i Sanja Vučić, za produkciju i aranžman zaslužan je Darko Dimitrov, a glazbeni spot napravljen je pod palicom fotografa i redatelja Dejana Milićevića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Čeljo Brtika 11.03.2021.

    Eurovizijsk istil bi danas bilo pjevanje o ratu, feminizmu, ženskim pravima, jednakosti, lgbt-u... A pjesma kao pjesma je u većini slučajeva krepačina.

  • 11.03.2021.

    Meni je lijepsa nasa pjesma 🤗

  • jack_daniels_1 11.03.2021.

    Loko loko , Tik tok...može i Điha điha ili Hopa cupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare