To je to što me zanima!

Uraganke postale 'Loco Loco' uz pjesme predstavnika Ukrajine, Finske i Italije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekoliko puta Uraganke su otkrivale tko su im favoriti na ovogodišnjem Eurosongu, a onda je Sanja otkrila kako joj je pažnju privukao pjevač talijanskog benda Måneskin
Vidi originalni članak

Uraganke nisu sakrivale oduševljenje ovogodišnjim natjecateljima Eurosonga, a sada je na društvenim mrežama Sanja Vučić (27)  objavila Instagram story na kojemu uz nju i Ivana Nikolić (26) i Ksenija Knežević (25) vidno uživaju uz pjesmu ukrajinske predstavnice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prisjetimo se, ukrajinska predstavnica nastupala je u prvoj polufinalnoj večeri, a ona jedina izvodi pjesmu isključivo na svom jeziku. Go_A tada je zapjevala pjesmu 'Shum', a nosila je zelenu jaknu i 'podivljala' na bini.

ODUŠEVLJEN SRPKINJAMA Boycie iz 'Mućki' uz Uraganke: Kakva zemlja, to je brilijantno!

 Predstavnica Ukrajine večeras nastupa 19. po redu.

Sanja je zatim objavila još dva Instagram storyja na kojima djevojke plešu i pjevaju i uz pjesme predstavnika Finske i Italije.

UOČI NASTUPA Uraganke: 'Treme nema, spremne smo pobijediti večeras'

Sanja je nekoliko puta do sada rekla kako joj je talijanski bend Måneskin favorit na ovogodišnjem Eurosongu, a nije sakrivala ni oduševljenje pjevačem benda, Damianom David (22).

Ne nekoliko intervjua Sanja je izjavila kako se zaljubila u njega na prvi pogled te da je sljedeći korak udaja za zanosnog Talijana. Sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila fotografiju sa mladim pjevačem gdje je upravo otkrila njezin plan o udaji.

Ipak, prije koji dan u javljanju uživo na Instagramu otkrila je kako Damiano ima djevojku, ali da joj je i dalje favorit na ovogodišnjem Eurosong.

PRIPREME U TIJEKU Šerifović spojila Karleušu u live prijenos s Uragankama:'Budalo, gola sam! Što me ovako zezaš'

Talijanski predstavnici večeras nastupaj 24. po redu, a Hurricane osme.

POGLEDAJTE VIDEO: '24 PITANJA' S GRUPOM HURRICANE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Južni vjetar 23.05.2021.

    Talijan je prelijep ispod sve te šminke i ostalog. 😎

  • ZVEZDE BANDA 23.05.2021.

    Vratite nam Bl👀ma

  • Dezember 22.05.2021.

    Oko ove je bila neka afera kad je predstavljala srbiju 2016.; da je opsjedala nekog klinca koji je predstavljao Englesku. Zenska je bas napadna i dosadna. A pjesma im je fkt cisti drek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare